ALBUMS

Beleef jullie bijzondere moment elke keer opnieuw!

Luxe digitaal Fotoalbum
Bij bijna alle (trouw)pakketten lever ik een standaard luxe digitaal fotoalbum. Na jullie bruiloft is de DJ naar huis, de taart is op, de bijzondere kleding hangt weer in de kast, maar de foto’s blijven; een fotoalbum is een waardevol document waardoor de herinnering altijd in leven blijft. 

Alle albums worden gedrukt op professioneel Fuji DPI2 fotopapier. Het album is handgebonden en is de albums zijn zo gemaakt dat ze geheel ‘lay-flat’ zijn. Dat wil zeggen, dat de pagina’s strak doorlopen, zonder een “goot” tussen de pagina’s. De pagina’s zijn extra dik voor een luxe uitstraling. De basis bestaat uit 30 pagina’s (15 spreads) met een formaat van 20x20cm.

Moderne & Unieke opmaak
Uiteraard wordt elk album door mij persoonlijk opgemaakt. De opmaak is heel modern en  stijlvol, zonder gekke achtergrondkleuren of vormen. Het wordt een strak album waardoor alle aandacht naar de foto’s gaat en het verhaal nog beter verteld wordt.

Werkwijze
De eerste opmaak van het album zal ik voor jullie verzorgen. De eerste keer zijn er altijd moeilijke keuzes te maken, maar na mijn eerste versie, stuur ik jullie deze digitaal toe, zodat jullie zelf foto’s kunnen wisselen en/ of toevoegen. Op deze manier maken jullie je persoonlijke fotoalbum zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn.

Opties
Er zijn uiteraard talloze opties voor het definitief maken van jullie persoonlijke fotoalbum. Denk aan een hele variatie aan kleuren voor de omslag, jullie namen op de voorkant of eventueel een foto. Ook is er een mogelijkheid om jullie album bij te bestellen in klein formaat om cadeau te geven aan ouders en/ of getuigen. Ook zij zullen nog jaren kunnen nagenieten van de bijzondere momenten. Ik bespreek graag alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zoek je een fotograaf in Weesp Amsterdam? neem nu contact op