Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING    
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Communiceer beter met professionele fotografie!

SFEERVOLLE FOTOGRAFIE VOOR UW BEDRIJF

SFEERVOLLE FOTOGRAFIE
VOOR UW BEDRIJF

Goede bedrijfsfotografie is misschien belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Krachtige en sfeervolle foto’s van het kantoor, het laboratorium of de werkplaats zijn essentieel om goed voor de dag te komen bij potentiële klanten. Bovendien geven sprekende beelden een gezicht aan een bedrijf. Dit geldt niet alleen voor zakelijke portretten, maar ook voor beelden van de werkomgeving of foto’s van een bijzonder zakelijk event kunnen heel belangrijk zijn voor reclame uitingen en voor social media. Foto’s zijn onmisbaar voor het perfecte visitekaartje van uw bedrijf.

Bedrijven, zowel klein als groot, maken graag gebruik van mijn fotografische ervaring. Zo heb ik voor de volgende bedrijven fotoreportages mogen verzorgen:

– De Rabobank
– NS Travel
– Aviko BV
– Avalon Waterways
– Opel
– Amsterdam UMC Locatie AMC
– UMC Utrecht
– Villa Jongerius
– Freya – patiëntenverening

SPECIAAL VOOR (STARTENDE) ONDERNEMERS

SPECIAAL VOOR (STARTENDE) ONDERNEMERS

Natuurlijk fotografeer ik niet alleen voor grote ondernemingen, maar ik heb mezelf ook gespecialiseerd in ondernemersshoots voor (startende) ZZP-ers. Als ondernemer heb je niet altijd de tijd om je druk te maken om sprankelende foto’s en een ruim scala aan professionele beelden te maken die breed inzetbaar zijn. Tijdens een telefonische intake maken we samen een plan om jou en jouw brand goed in beeld te brengen.

 

In een halve dag (3 uur) verzorg ik vervolgens een volledige fotoreportage met foto’s die direct gebruikt kunnen worden voor de website, nieuwsbrieven, je linkedIn profiel en social media. Samen spreken we af op een locatie passend bij jouw bedrijf. Dit kan een koffiebar zijn, op de werkplek of een andere (buiten)locatie. Samen zoeken we naar de perfecte beelden en binnen drie weken ontvang je de beelden om een onvergetelijke indruk te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact op voor meer informatie! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

PRIJZEN

• Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW, reiskosten (25km buiten Amsterdam) en parkeerkosten
• Wil je een gebruikerslicentie ontvangen om (alle) beelden commercieel in te zetten, te gebruiken voor on- en offline marketing, publiceren in een magazine of opslaan in jullie beeldbank voor onbepaalde tijd? Neem contact op voor de mogelijkheden. Hiervoor geldt een eventuele toeslag.
• Extra uren bijboeken is mogelijk voor 135/ uur excl. BTW.
• Meer foto’s kunnen bijbesteld worden.

 

Overtuig uw klanten met beeld!

neem nu contact op