Familie fotoshoot Weesp e.o.

Martine van der Voort – familiefotograaf voor een familie fotoshoot Weesp, Amsterdam e.o.

Familie fotoshoot Weesp e.o.

Martine van der Voort – familiefotograaf voor een familie fotoshoot Weesp, Amsterdam e.o.

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Eindelijk mooie en kleurrijke familiefoto’s

 

Een familie fotoshoot in Weesp of op een plek in de buurt. Als familiefotograaf weet ik de beste plekjes met het mooiste licht.

Het komt in elk gezin voor; er mist altijd wel iemand op de foto, meestal omdat diegene de foto maakt. Boek daarom eens een familie fotoshoot dan is dit probleem voorgoed voorbij! Eindelijk samen op de foto en een fotoreportage is ook leuk als cadeau!

 

MEERDERE INTERNATIONALE LIFESTYLE AWARDS OP MIJN NAAM!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale Lifestyle Awards gewonnen heb! Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer of statieportretten. Daarom laat ik kinderen veel spelen, rennen, gek doen en lachen tijdens de gezins fotoshoot. Door deze manier van fotograferen en bijzonder gebruik van licht, maak ik hele kleurrijke, krachtige en energieke beelden. Hierdoor val ik op tijdens wedstrijden en mag ik mezelf een Award-winnende familiefotograaf noemen.

Loveshoot strand Martine van der Voort Fotografie
Familiereportage op de hei Martine van der Voort Fotografie
Loveshoot op het strand zonsondergang Martine van der Voort Fotografie
Lifestyle familiereportage in Amsterdam Martine van der Voort Fotografie

Maak een keuze uit  één van de familie fotosessies; een Lifestyle Familie fotoshoot buiten of een Lifestyle newborn fotoshoot bij jullie thuis.

familie fotoshoot, family shoot, familieportret, familiefoto, gezinsfoto, familiefotografie, familie fotograaf

Lifestyle familie fotoshoot

Een lifestyle familiereportage is een fotoshoot die een beetje gestyled is. Wanneer jullie hiervoor gaan, kiezen we een mooie plek die voor jullie belangrijk is. Dit kan het strand, bos of zelfs de stad zijn. In ca. 1,5 uur maak ik hier semi-geposeerde beelden van jullie. Vervolgens ga ik thuis aan de slag met de zorgvuldige nabewerking. En ik weet nu al zeker dat er een beeld tussen zit die groot aan de muur komt te hangen of bij opa & oma in een lijstje; jullie staan eindelijk eens samen op de foto op jullie opperbest!

Lifestyle Newborn familie fotoshoot

Een Lifestyle newborn fotoshoot is een fotoshoot die ik als familie fotograaf van jullie gezin maak in jullie eigen vertrouwde omgeving thuis. Hierbij vang ik echte momenten in beeld waarbij de interactie tussen alle familieleden heel mooi is. Denk aan; samen knuffelen, voeden, “spelen” of simpelweg de dagelijkse bijzondere momentjes van naar bed brengen en gewoon samen zijn. 

Ik kom ca. 1,5 uur bij jullie thuis fotograferen. In deze tijd hoeven jullie niet stijf te poseren, maar gewoon lekker met elkaar bezig te zijn. Daarbij zorg ik natuurlijk wel dat we het mooiste licht in jullie huis kunnen vangen. Daarnaast stuur ik jullie van te voren ook nog wat (kleding)tips waardoor we ontspannen aan de fotoshoot kunnen beginnen.

 

xxxxx

De familie fotoshoot, dat hadden we eerder moeten doen!

`We hadden een collectie verschillende lijstjes aan de muur en nu hebben we reusachtige portretten van onszelf en onze kinderen hangen, wat passen ze mooi bij elkaar. Al onze visite staat even stil om ze te bewonderen, wat een kwaliteit. Dit hadden we nooit zelf gekund.’

– Rick & Marloes –

INVESTERING Lifestyle familie fotoshoot

Voor een familiereportage reserveer ik minimaal een halve dag voor de fotoshoot. Na de fotoshoot begint het werk eigenlijk pas want dan bewerk ik alle foto’s één voor één met de hand na, zonder gekke filters, om zo een perfecte serie foto’s te leveren. Zeker een week ben ik met jullie fantastische serie beelden bezig ben. De prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. 

Op zulke mooie herinneringen besparen we niet!

‘We dachten dat we ook zelf wel leuke familiefoto’s zouden kunnen maken op een mooi plekje buiten, maar daar komen wij nu wel van terug. Martine heeft prachtig het licht gevangen en onze kinderen fantastisch geportretteerd en liefdevol vermaakt. Van deze foto’s kunnen we nog jarenlang genieten. Zo’n fotoreportage zou iedereen zichzelf cadeau moeten geven!’

– Maurice & Titia –

Lifestyle familie fotoshoot

INVESTERING Lifestyle newborn fotoshoot

Ik maak een paar honderd foto’s tijdens de lifestyle newborn fotoreportage met als doel een perfecte serie beelden voor jullie te maken. Mijn foto’s zijn kleurrijk en bewerk ik één voor één met de hand na, zonder eenvoudige filterbewerkingen . Verder zijn de prijzen hieronder inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. 

Lifestyle newborn familie fotoshoot

FOTOGRAAF FAMILIEFEEST – familie fotoshoot Weesp

Hebben jullie binnenkort een jubileum, familiedag of familiefeest voor de boeg? Neem dan ook eens contact met mij op. Want als familie fotograaf fotografeer ik vaak een familie feest. Op zo’n mooi feest fotografeer ik op journalistieke wijze, want dit levert een prachtig, spontaan verhaal op vol echte emoties. En als jullie willen, maak ik een persoonlijk design album waar jullie nog jaren van kunnen genieten. Hiervoor vraag ik 100 Euro per uur met een minimum van 295 Euro. Neem gerust contact op voor de details.

KLEDINGADVIES – MIX & MATCH

Met de foto’s hieronder geef ik graag advies over combinaties van kleding die mooi overkomen op de foto. Durf dus voor kleur te kiezen! Het hoeft niet heel bont, zoals hieronder aangegeven wordt. Denk ook aan pasteltinten, deze zien er ook mooi uit op de foto, bijvoorbeeld bij een strandshoot. Wel is het een goed idee als er 1 iemand voor een bonte kleur kiest, dan is het fijn om dat te matchen met de anderen in de groep. Gebruik daarentegen liever niet teveel zwart en/ of wit en onthoud altijd; het meest belangrijk is dat je je fijn voelt in de kleding die je draagt, want dat straal je dan ook uit!

Ben je op zoek naar een fantastisch kinderportret voor aan de muur? Boek dan een fotosessie in mijn studio. Neem een kijkje voor de mogelijkheden op mijn pagina over studiofotografie.

Zoek je een fotograaf in Weesp Amsterdam? neem nu contact op