Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Ongedwongen familiefotografie!

Willen jullie eindelijk eens samen ontspannen op de foto?

Het komt in elk gezin voor; er mist altijd wel iemand op de foto, meestal omdat diegene de foto maakt. Boek daarom eens een familie fotosessie voor een hele bijzondere, tastbare herinnering voor iedereen. Ook leuk als cadeau!

Maak een keuze uit  één van mijn  opties voor een familie fotosessie; een Day-in-the-life fotosessie een Lifestyle fotosessie of een Studio fotosessie.

Day-in-the-life fotosessie

Day-in-the-life fotosessies zijn fotoshoots die ik van jullie gezin maak in jullie eigen vertrouwde omgeving thuis. Ik breng alle echte momenten in beeld, die zo op het eerste gezicht zo gewoon lijken, maar zoveel zeggen over jullie als gezin. De interactie tussen alle familieleden spelen daarbij een belangrijke rol. Samen spelen, paardje rijden op de rug of simpelweg dat dagelijkse bijzondere momentje van naar bed brengen en verhaaltje lezen. 

Ik kom een ochtend of middag bij jullie thuis fotograferen. Jullie hoeven niet te poseren, maar gewoon jullie zelf te zijn. Natuurlijk mag je iets bijzonders ondernemen zoals koekjes bakken, knutselen, blikjes gooien of samen buiten vliegeren, zolang het maar bij jullie gezin past.

Deze journalistieke benadering is ook prachtig voor een fotosessie van een kraamfeest of bijzondere verjaardag.

Lifestyle familie fotosessie

Een lifestyle fotosessie is een fotoshoot die meer gestyled is. We kiezen een mooie plek die voor jullie belangrijk is, dit kan het strand, bos of zelfs de stad zijn. In ca. 1,5 uur maak ik hier semi-geposeerde beelden van jullie. Ik weet zeker dat er een beeld tussen zit die groot aan de muur komt te hangen of bij opa & oma in een lijstje; eindelijk eens samen op de foto op jullie opperbest!

Ondanks dat het heel “gestyled” klinkt, valt dit best mee, ik sta niet voor niets bekend als een fotograaf die altijd ontspannen en ongedwongen te werk gaat. De kinderen mogen rustig spelen en gek doen, zo zijn ze echt zichzelf, genieten ze van de fotosessie en staan ze er bovendien écht op.

Dit hadden we eerder moeten doen!

`We hadden een collectie verschillende lijstjes aan de muur en nu hebben we reusachtige portretten van onszelf en onze kinderen aan de muur, ze passen perfect bij elkaar. Al onze visite staat even stil om ze te bewonderen, wat een kwaliteit. Dit hadden we nooit zelf gekund.’

– Rick & Marloes –

INVESTERING

Voor een familie fotosessie plan ik altijd een paar uur in, voor een day-in-the-life fotoshoot zelfs een dag. Bij thuiskomst is het werk nog niet gedaan. Ik bewerk alle foto’s één voor één met de hand om zo een perfecte serie foto’s te leveren. De prijzen zijn allen inclusief BTW, reiskosten, tijd en mijn creativiteit. Ook een eventueel album krijgt alle aandacht die het verdient. Ik zorg voor een unieke en tastbare herinnering!

Op zulke mooie herinneringen besparen we niet!

‘Wat hebben wij een mooie dag gehad. We dachten dat we ook zelf wel leuke familiefoto’s zouden kunnen maken op een mooi plekje buiten, maar daar komen wij nu wel van terug.

Wow, wat heeft Martine het mooie licht gevangen en onze kinderen fantastisch geportretteerd en liefdevol vermaakt. Van deze foto’s kunnen we nog jarenlang genieten. Dit zou iedereen zichzelf cadeau moeten geven!’

– Maurice & Titia –

Lifestyle familie fotosessie

Day-in-the-life fotosessie

Familiefeest
Hebben jullie binnenkort een jubileum, familiedag of familiefeest voor de boeg? Regelmatig fotografeer ik zo’n bijzondere familiedag. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, op journalistieke wijze, dit levert een prachtig verhaal op vol echte emoties. Als jullie willen, maak ik een persoonlijk design album waar jullie nog jaren van kunnen genieten. De investering bedraagt 100 Euro per uur met een minimum van 275 Euro. Neem contact op voor de details.

Kledingadvies
Met de foto’s hieronder geef ik graag advies over combinaties van kleding die mooi overkomen op de foto. het hoeft niet heel bont, pastel ziet er mooi uit op de foto, maar als er 1 van jullie kiest voor een bonte kleur dan is het fijn om dat te matchen met anderen in de groep. Liever niet teveel zwart en/ of wit. Bovenal is het belangrijk dat je je fijn voelt in de kleding die je draagt.

Ben je op zoek naar een fantastisch kinderportret voor aan de muur? Boek dan een fotosessie in mijn studio. Neem HIER een kijkje voor de mogelijkheden.

neem nu contact op

You cannot copy content of this page