Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

 Samen ontspannen op de foto!

 

Willen jullie een keer samen als gezin op de foto? Ik maak dolgraag een sfeerimpressie van jullie bijzondere familiemoment, eindelijk eens met zijn allen op de foto. 

Werkwijze
Ik maak op een heel ontspannen manier foto’s zonder al te veel geposeer. We gaan samen 1-2 uur op pad en maken op verschillende plekjes spontane foto’s. De kinderen hebben alle tijd & ruimte om te spelen, zodat ik ze met echte emoties op de foto kan zetten. Ook voor papa en mama is dit de meest ontspannen manier, samen op de foto is een uitje. Hebben jullie speciale wensen? Ik sta altijd open voor spontane en creatieve ideeën. 

Kleding
Met de foto’s hieronder geef ik graag advies over combinaties van kleding die mooi overkomen op de foto. het hoeft niet heel bont, pastel ziet er mooi uit op de foto, maar als er 1 van jullie kiest voor een bonte kleur dan is het fijn om dat te matchen met anderen in de groep. Liever niet teveel zwart en/ of wit. Bovenal is het belangrijk dat je je fijn voelt in de kleding die je draagt.


Locatie
Jullie mogen zelf kiezen waar jullie de foto’s gemaakt willen hebben. Denk aan het strand, de duinen, een park of misschien wel midden in de stad. Ik zorg ervoor dat er genoeg variatie is in de foto’s om een mooi beeldend verhaal neer te zetten.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact op voor meer informatie! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

PRIJZEN

• Alle bedragen zijn incl. 21% BTW
• Verder dan 25 km buiten Amsterdam op de foto? Dat kan, reiskosten bedragen 0,35 ct per km.
• Meer nabewerkte foto’s? Voor 15 Euro per foto kun je foto’s bijbestellen.
• Met meer dan 4 personen op de foto? Voor elke extra persoon reken ik 25 Euro.

Enthousiast geworden om samen op de foto te gaan? Graag maak ik een mooie fotoreportage van jullie familie of gezin. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Familiefeest
Hebben jullie binnenkort een jubileum, familiedag of familiefeest voor de boeg? Regelmatig fotografeer ik zo’n bijzondere familiedag. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, dit levert een prachtig verhaal op vol echte emoties. Als jullie willen, maak ik een persoonlijk design album waar jullie nog jaren van kunnen genieten. De investering bedraagt 100 Euro per uur met een minimum van 275 Euro. Neem contact op voor de details.

neem nu contact op

You cannot copy content of this page