Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Ongedwongen familiereportage!

Het komt in elk gezin voor; er mist altijd wel iemand op de foto, meestal omdat diegene de foto maakt. Met een familiereportage is dit probleem voorgoed voorbij! Eindelijk samen op de foto. Ook leuk als cadeau!

MEERDERE INTERNATIONALE LIFESTYLE AWARDS OP MIJN NAAM!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale Lifestyle Awards gewonnen heb! Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer of statieportretten. Kinderen moeten kunnen spelen, rennen, gek doen en veel lachen. Dit gaat vanzelf wanneer ze plezier maken. Door mijn manier van fotograferen en bijzonder gebruik van licht, maak ik hele kleurrijke, krachtige en energieke beelden. Hierdoor val ik op tijdens wedstrijden en mag ik mezelf een Award-winnende fotograaf noemen.

Loveshoot strand Martine van der Voort Fotografie
Familiereportage op de hei Martine van der Voort Fotografie
Loveshoot op het strand zonsondergang Martine van der Voort Fotografie
Lifestyle familiereportage in Amsterdam Martine van der Voort Fotografie

Maak een keuze uit  één van mijn  opties voor een familie fotosessie; een Day-in-the-life fotosessie of een Lifestyle Familiereportage.

Day-in-the-life fotosessie

Day-in-the-life fotoreportages zijn fotoshoots die ik van jullie gezin maak in jullie eigen vertrouwde omgeving thuis. Ik breng alle echte momenten in beeld, die zo op het eerste gezicht zo gewoon lijken, maar zoveel zeggen over jullie als gezin. De interactie tussen alle familieleden spelen daarbij een belangrijke rol. Samen spelen, paardje rijden op de rug of simpelweg dat dagelijkse bijzondere momentje van naar bed brengen en verhaaltje lezen. 

Ik kom een ochtend of middag bij jullie thuis fotograferen. Jullie hoeven niet te poseren, maar gewoon jullie zelf te zijn. Natuurlijk mag je iets bijzonders ondernemen zoals koekjes bakken, knutselen, blikjes gooien of samen buiten vliegeren, zolang het maar bij jullie gezin past.

Deze journalistieke benadering is ook prachtig voor een fotosessie van een kraamfeest of bijzondere verjaardag.

Lifestyle familiereportage

Een lifestyle familiereportage is een fotoshoot die meer gestyled is. We kiezen een mooie plek die voor jullie belangrijk is, dit kan het strand, bos of zelfs de stad zijn. In ca. 1,5 uur maak ik hier semi-geposeerde beelden van jullie. Ik weet zeker dat er een beeld tussen zit die groot aan de muur komt te hangen of bij opa & oma in een lijstje; eindelijk eens samen op de foto op jullie opperbest!

Ondanks dat het heel “gestyled” klinkt, valt dit best mee, ik sta niet voor niets bekend als een fotograaf die altijd ontspannen en ongedwongen te werk gaat. De kinderen mogen rustig spelen en gek doen, zo zijn ze echt zichzelf, genieten ze van de fotosessie en staan ze er bovendien écht op.

Dit hadden we eerder moeten doen!

`We hadden een collectie verschillende lijstjes aan de muur en nu hebben we reusachtige portretten van onszelf en onze kinderen aan de muur, ze passen perfect bij elkaar. Al onze visite staat even stil om ze te bewonderen, wat een kwaliteit. Dit hadden we nooit zelf gekund.’

– Rick & Marloes –

INVESTERING Lifestyle familiereportage

Voor een familiereportage plan ik altijd een halve dag in, alleen voor de fotografie. Bij thuiskomst begint het nabewerkingsproces. Ik bewerk alle foto’s één voor één met de hand, zonder gekke filters, om zo een perfecte serie foto’s te leveren. De prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. Ook een eventueel album krijgt alle aandacht die het verdient. Door mijn ervaring en precisie heb ik inmiddels meerdere LIFESTYLE FOTOGRAFIE AWARDS gewonnen!

Op zulke mooie herinneringen besparen we niet!

‘Wat hebben wij een mooie dag gehad. We dachten dat we ook zelf wel leuke familiefoto’s zouden kunnen maken op een mooi plekje buiten, maar daar komen wij nu wel van terug.

Martine heeft prachtig het licht gevangen en onze kinderen fantastisch geportretteerd en liefdevol vermaakt. Van deze foto’s kunnen we nog jarenlang genieten. Dit zou iedereen zichzelf cadeau moeten geven!’

– Maurice & Titia –

Lifestyle familiereportage

INVESTERING Day-in-the-life fotosessie

Ik maak een paar honderd foto’s tijdens de day-in-the-life fotoreportage. De selectie en nabewerking achteraf doe ik professioneel en met uiterste precisie om een perfecte serie beelden te leveren. Mijn foto’s zijn kleurrijk en bewerk ik ook één voor één met de hand na, zonder eenvoudige filterbewerkingen. De prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. Het album is een fantastisch handgebonden product waaraan ik heel veel tijd en aandacht besteed. Ook mijn ervaring bepaalt mijn prijs. Kwaliteit gegarandeerd!

Day-in-the-life fotosessie

FOTOGRAAF FAMILIEFEEST

Hebben jullie binnenkort een jubileum, familiedag of familiefeest voor de boeg? Regelmatig fotografeer ik zo’n bijzondere familiedag. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, op journalistieke wijze, dit levert een prachtig verhaal op vol echte emoties. Als jullie willen, maak ik een persoonlijk design album waar jullie nog jaren van kunnen genieten. De investering bedraagt 100 Euro per uur met een minimum van 275 Euro. Neem contact op voor de details.

KLEDINGADVIES – MIX & MATCH

Met de foto’s hieronder geef ik graag advies over combinaties van kleding die mooi overkomen op de foto. Durf voor kleur te kiezen! Het hoeft niet heel bont, zoals hieronder aangegeven wordt, pasteltinten zien er ook mooi uit op de foto, zeker voor een strandshoot. Wel is het een goed idee als er 1 iemand voor een bonte kleur kiest, dan is het fijn om dat te matchen met de anderen in de groep. Liever niet teveel zwart en/ of wit. Het meest belangrijk is dat je je fijn voelt in de kleding die je draagt, want dat straal je dan ook uit!

Ben je op zoek naar een fantastisch kinderportret voor aan de muur? Boek dan een fotosessie in mijn studio. Neem HIER een kijkje voor de mogelijkheden.

neem nu contact op