Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW tbv SELECTie        DIGITALE BESTAND(EN)

  PROFESSIONELE NABEWERKING
 ONLINE PREVIEW OM TE SELECTEREN
 DIGITALE BESTAND(EN)

Kinderportret laten maken in mijn fotostudio!

Kom een fantastisch kinderportret of creatief generatieportret maken in mijn studio in Weesp. Ik maak hiervan unieke en persoonlijke kunst voor aan jullie muur. Bovendien is een kinderportret maken tijdens een studio fotosessie een feestje, ongedwongen en ontspannen!

Generatieportret

Voordat je naar de studio komt bedenk je wat voor soort portret je zou willen. Je kunt kiezen voor een generatieportret in kleur of zwart-wit, net wat past bij jullie interieur.

Het generatieportret bestaat uit individuele foto’s die ik later samenvoeg in photoshop. Dit is de reden dat er veel tijd in gaat zitten. Alles moet perfect bij elkaar passen. Voordeel: niet iedereen hoeft tegelijkertijd stil te zitten ;-).

Wat is het leuk om hierop de gelijkenissen te zien van alle familieleden.

 

Generatieportret in de studio, studiofotografie, Martine van der Voort Fotografie, kinderportret, familiefoto, Fotograaf Weesp Amsterdam
kinderportret fotostudio, studiofotografie kinderen, Martine van der Voort Studiofotografie Weesp Amsterdam

Kinderportret

Willen jullie liever fantastische portretten van jullie kinderen? Geen (onscherpe) Iphone foto dit keer, maar een professionele foto? Ik sta bekend als een fotograaf die ontspannen en ongedwongen te werk gaat.

De kinderen mogen rustig spelen en gek doen in de fotostudio, zo zijn ze namelijk echt zichzelf, genieten ze van de fotosessie en staan ze er bovendien écht op.

Tweeluik

Ik maak foto’s en uitvergrotingen voor elk type huis, ook voor huizen met een hele lichte inrichting. Daarvoor maak ik regelmatig hele lichte portretten, zodat de beelden perfect matchen in hun omgeving. 

De kinderen samen op de foto is leuk, maar soms komen individuele portretten beter tot hun recht aan de muur. Wij zijn ontzettend blij met het tweeluik van onze dochters in onze lichte keuken.

 

Studioportret kind, studioportret zusjes, studioportret familie, familiefoto in de studio, studiofotografie Martine van der Voort Fotografie

Elke dag een glimlach op ons gezicht!

`We hadden kale witte muren in ons huis en wisten niet wat we hiermee moesten. We wilden niet zomaar iets, maar echte kunst. Martine overtuigde ons dat persoonlijke kunst niet gaat vervelen en elke dag weer een feest is om naar te kijken. Ze had gelijk, de kinderen stralen nu aan de muur, volledig in moderne stijl aangepast aan onze inrichting. Wat een vakwerk!’

– Rick & Marloes –

INVESTERING

Mijn prijs is bepaald aan de hand van mijn tijd, energie en creativiteit. Het is niet alleen het moment van een foto maken, de nabewerking vergt heel veel tijd (lees: vele uren). Ik werk ook als professioneel photo editor en wil dat de portretten perfect bij elkaar passen en dat de kleuren perfect uit zullen komen op een mooie (grote) uitvergroting op elk type materiaal. Dit vergt veel concentratie en perfectie. Ook mijn jarenlange ervaring in de kinderfotografie bepalen mijn prijs. Bij bij krijg je een fantastische ervaring en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!

De investering meer dan waard!

‘Wat was de fotosessie in de studio leuk! Zelf maakten we wel eens foto’s met onze Iphone, leuk hoor, maar nu hebben we ECHTE kunst aan de muur. Het was een investering, maar het is het waard. We hadden geen idee hoeveel tijd er in dit werk gaat zitten. Wat zijn we blij met het resultaat, het is elke dag genieten!

 

 

– Remmelt & Moniek –

Fotosessie + Wall Art

Werkwijze Studio Fotosessie & Wall-Art

Een studio fotosessie boek je wanneer je eindelijk eens echt wilt genieten van een persoonlijk en uniek kunstwerk aan de muur.

Kwaliteit en perfectie staan bij mij bovenaan en het is fijn om te weten hoe ik voor jullie aan de slag ga;

  1. we hebben telefonisch en/ of mailcontact om te overleggen wat jullie graag willen
  2. Fotosessie van ca. 1 uur in mijn thuisstudio in Weesp
  3. Ik bewerk de foto’s 1 voor 1 na in verschillende fotobewerkingsprogramma’s, zonder gekke standaard filters
  4. Presentatie in een online gallery waar jullie je favorieten in markeren
  5. Fine-tunen van de nabewerking voor een perfect eindresultaat
  6. Speciaal om te zien of de geselecteerde beelden 100% bij elkaar passen bestel ik proefafdrukken
  7. Bestelsessie waarbij jullie alles kunnen zien en voelen rondom mijn WALL-ART producten (alles van Museumkwaliteit!)
  8. Wall-Art is inclusief ophangsysteem, dus geen gedoe bij het ophangen
  9. Levering en eventueel advies bij plaatsing van de persoonlijke kunstwerken

Gaan jullie voor kwaliteit en unieke persoonlijke kunst? Dan is dit precies wat jullie zoeken!

Nieuwsgierig? Neem contact op!

Liever een ongedwongen familie fotosessie buiten? Dat kan, neem HIER een kijkje voor de familiereportages.

Zoek je een fotograaf in Weesp Amsterdam? neem nu contact op