Standaard inbegrepen bij een fotoreportage:

  KENNISMAKINGSGESPREK        HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW        TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

  KENNISMAKINGS-
GESPREK      
  HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW 
  TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Bij het regelen van jullie huwelijk komt heel wat kijken. Als fotograaf wil ik je graag helpen met het creëren van een fantastisch tijdsdocument. Mijn missie is om een beeldend verhaal te maken zoals jullie echt zijn, zodat jullie de bijzondere momenten keer op keer kunnen herbeleven kijkend naar de foto’s of bladerend door jullie unieke trouwalbum. Puur, echtheid en jullie liefde in combinatie met mijn enthousiasme en ervaring levert iets fantastisch op.

Ik zal tijdens jullie huwelijk de emoties van jullie en van alle gasten zo puur mogelijk vastleggen zonder dat mijn aanwezigheid veel opvalt. Ik maak een beeldend verhaal op journalistieke wijze dat jullie onvergetelijke dag tot in de puntjes weergeeft.

Mijn stijl? Frisse foto’s, krachtig & sfeervol vol échte emoties. Denk aan de schaterlach van oma, het vangen van het bruidsboeket en jullie openingsdans. Juist de momenten vol actie die in een fractie van een seconde gebeuren dat leg ik vast. Ik hou van veel variatie met een goede afwisseling in close-up en totaalbeelden. Verder maak ik op jullie bruiloft wel ergens tijd om even samen een paar foto’s te maken op een prachtig plekje, maar zonder al te veel geposeer, gewoon lekker ontspannen.

Om jullie op weg te helpen, heb ik een aantal trouwpakketten samengesteld die jullie kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder geef ik jullie een idee van de investering voor een trouwreportage. Willen jullie alle ins- en outs even op jullie gemak kunnen bekijken? Download dan hier mijn trouwbrochure boordevol informatie, mijn pakketten, de investering, de extra’s en tips! Super leuk om even inspiratie op te doen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact op voor meer informatie! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Benieuwd naar de investering voor een complete trouwreportage? Al voor 995 Euro kun je bij mij een trouwreportage boeken. Je krijgt gegarandeerd toffe foto’s en zelfs een online preview om te delen met vrienden en familie.

PRIJZEN

Download mijn Trouwbrochure
Zijn jullie benieuwd naar alle ins- en outs van de mogelijkheden, extra’s en mijn populairste trouwpakket? Download dan hieronder mijn trouwbrochure waarin jullie niet alleen alles vinden rondom mijn tarieven en extra’s, maar hij staat ook nog eens boordevol leuke tips en informatie!

Second shooter/ Tweede fotograaf
Twijfelen jullie om gebruik te maken van een tweede fotograaf? We zien het steeds vaker en voegt een stukje extra creativiteit en volledigheid toe aan jullie reportage.

Denk aan de voorbereidingen; ooit werd alleen het aankleedmoment van de bruid tot in de puntjes vastgelegd, maar het moment van de bruidegom? Daar kunnen we nu ook op focussen met een tweede fotograaf. Ook de ‘first look’ is zo’n bijzonder moment die je eigenlijk vanuit meerdere hoeken in beeld wilt. Door de inzet, ervaring en creativiteit van mijn second shooter wordt jullie unieke verhaal nog vollediger. Je kan ervoor kiezen om de second shooter mee te laten lopen vanaf het aankleedmoment tot en met de ceremonie, een paar uur, of jullie volledige huwelijk.

Goed om te weten is dat we getraind zijn om te fotograferen zonder dat onze aanwezigheid veel opvalt. Onze passie en hoofddoel is jullie op de foto te zetten, zonder dat jullie het merken.

Foto’s binnen 4 weken klaar
Al binnen 10 dagen mogen jullie van mij een online preview verwachten. Voor jullie een heerlijk moment om het eerste resultaat te zien, maar ook zeker voor vrienden en familie die net zo nieuwsgierig zijn. De online preview is makkelijk online te delen, maar uiteraard zorg ik dat de preview alleen met een wachtwoord toegankelijk is, zodat jullie zelf een keuze kunnen maken wanneer en met wie jullie deze delen.

Luxe Trouwalbum
Een fotoalbum is wat mij betreft absoluut waardevol. Ik werk samen met een Nederlandse leverancier en alle albums zijn handgebonden. Er is uiteraard heel veel keuze in kleur, wel/ geen foto op de omslag, prachtig leer of toch jute met jullie namen erop? Bijna alles is mogelijk. Een idee kunnen jullie opdoen op mijn website onder trouwalbums, maar de details bespreek ik graag allemaal met jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vast staat dat het een luxe, digitaal en heel persoonlijk design wordt waaraan ik veel tijd en aandacht zal besteden.

Awards
Graag gebruik ik de foto’s van jullie prachtige bruiloft voor mijn website en om in te sturen voor Awards. Indien jullie dit liever niet willen, mogen jullie dat uiteraard aangeven tijdens het kennismakingsgesprek. Ik hoop jullie gauw te ontmoeten.

Jullie bijzondere momenten als blijvende herinnering

neem nu contact op

You cannot copy content of this page