Standaard inbegrepen bij een fotoreportage:

  KENNISMAKINGSGESPREK        HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW        TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

  KENNISMAKINGS-
GESPREK      
  HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW 
  TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

Ongedwongen Trouwfotografie!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De voorpret van de organisatie kan beginnen en uiteraard hoort daar een enthousiaste en persoonlijke trouwfotograaf bij.  Graag verzorg ik jullie trouwreportage met krachtige, frisse & sfeervolle foto’s vol échte emoties.

Jullie liefde en de connecties tussen jullie en familie & vrienden leg ik zo puur mogelijk, op journalistieke en ongedwongen wijze vast. De taart is straks op, de jurk hangt in de kast, maar de foto’s blijven! Zo waardevol.

  

Willen jullie direct een impressie van mijn stijl en ins- en outs van mijn trouwfotografie op jullie gemak bekijken? Download dan hier alvast mijn gratis trouwbrochure boordevol informatie, mijn pakketten, de investering, de extra’s en tips! Super leuk om even inspiratie op te doen en jullie leren mij dan meteen kennen.

Een fijnere trouwfotograaf konden wij ons niet wensen!

Martine maakt niet alleen fantastische foto’s, ze heeft veel ervaring en is fantastisch met kinderen. Ze gaat zo ontspannen en ongedwongen te werk en bovendien is ze super fijn om erbij te hebben. Wij snappen wel dat Martine zo een gewilde trouwfotograaf is!

– Bas & Marieke –

Benieuwd naar de investering voor een complete trouwreportage? Al voor 1195 Euro kun je bij mij een trouwreportage boeken. Je krijgt gegarandeerd toffe foto’s en zelfs een mini-album en een online preview om te delen met vrienden en familie.

PRIJZEN

Download mijn Trouwbrochure
Zijn jullie benieuwd naar alle ins- en outs van de mogelijkheden, extra’s en mijn populairste trouwpakket? Download dan hieronder mijn trouwbrochure waarin jullie niet alleen alles vinden rondom mijn tarieven en extra’s, maar hij staat ook nog eens boordevol leuke tips en informatie!

Second shooter/ Tweede fotograaf
Twijfelen jullie om gebruik te maken van een tweede trouwfotograaf? Tegenwoordig zien we het steeds vaker, het voegt een stukje extra creativiteit en volledigheid toe aan jullie reportage. Denk aan de voorbereidingen van de bruidegom en aan de first-look.

Goed om te weten is dat we getraind zijn om te fotograferen zonder dat onze aanwezigheid veel opvalt. Onze passie en hoofddoel is jullie op de foto te zetten, zonder dat jullie het merken.

 

Foto’s binnen 4 weken klaar
Al binnen 10 dagen mogen jullie van mij een online preview verwachten. Voor jullie een heerlijk moment om het eerste resultaat te zien, maar ook zeker voor vrienden en familie die net zo nieuwsgierig zijn.

 

Luxe Trouwalbum
Een fotoalbum is wat mij betreft absoluut waardevol. Ik werk samen met een Nederlandse leverancier en alle albums zijn handgebonden. Ik stop veel tijd in een uniek en persoonlijk design. Kom eens kennismaken en een voorbeeld inzien.

Jullie bijzondere momenten als blijvende herinnering

neem nu contact op