Afscheidsfotograaf voor troostende beelden Weesp, e.o.

Martine van der Voort afscheidsfotograaf – Weesp, Zaandam, Het Gooi, Utrecht, Amsterdam e.o.

Afscheidsfotograaf voor troostende beelden Weesp, e.o.

Martine van der Voort afscheidsfotograaf – Weesp, Zaandam, Het Gooi, Utrecht, Amsterdam e.o.

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage:

  PROFESSIONELE NABEWERKING        ONLINE PREVIEW OM TE DELEN        DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Afscheidsfotografie – Beelden brengen later troost.

 

Afscheidsfotografie komt steeds vaker voor bij begrafenissen of crematies. Soms kunnen familieleden of vrienden door omstandigheden of door verblijf in het buitenland niet bij het afscheid aanwezig zijn. Wat kan het dan waardevol zijn om op een later tijdstip de foto’s te laten zien, samen naar te kijken en elkaar daarbij te steunen.

 

Ook kan een album voor kleine kinderen heel waardevol zijn na het afscheid van een dierbare voor de verwerking van het verdriet. Op elk gewenst moment op een later tijdstip kunnen er samen herinneringen opgehaald worden.

De dag van de uitvaart is een dag vol emoties die vaak in een roes beleefd worden. Foto’s kunnen een heel mooi hulpmiddel zijn bij de rouwverwerking; het moment van een laatste hand op de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Al deze ontroerende momenten zal ik met heel veel respect en liefde vastleggen. De foto’s vormen een hele tastbare herinnering voor alle nabestaanden.

De voorbeelden van afscheidsreportages heb ik met toestemming van de families in mijn portfolio mogen plaatsen om een idee te geven van het resultaat na een reportage van de uitvaart.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en neem contact op voor meer informatie! Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

PRIJZEN

Voor elke afscheidsreportage gelden andere prijzen, afhankelijk van de persoonlijke wensen. Hieronder vindt u een aantal prijsspecificaties om u een idee te geven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Bel me gerust: 06-81449142 of mail naar info@martinevandervoort.nl. Ik probeer als professioneel afscheidsfotograaf elke mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

• Alle prijzen zijn incl. BTW
• Reiskosten inbegrepen binnen Nederland
• Extra uren fotografie bijboeken? Dat kan voor 145 Euro per uur.

 

Werkwijze
Na uw aanvraag neem ik graag contact op voor een persoonlijk gesprek per telefoon of desgewenst per email om e.e.a. voor te bespreken. We overleggen welke momenten u graag in beeld zou willen; van het sluiten van de kist, de aankomst bij het uitvaartcentrum en/of de kerk, de ceremonie, toespraken, details, de laatste rustplaats en de koffietafel/ het condoleance moment. Ik maak foto’s op journalistieke wijze wat inhoudt dat ik de foto’s neem van de gebeurtenissen zoals ze echt zijn, zonder te vragen om te poseren. Ik fotografeer vol respect op gepaste afstand en begrijp het verdriet.

Samenwerking
In mijn werk kom ik veel uitvaartondernemers tegen, een heel belangrijk aanspreekpunt voor u. Bent u nog op zoek naar een uitvaartondernemer? Dan kan ik Lilian Kraaij van Flow Uitvaart van harte aanbevelen; https://flowuitvaart.nl.

Foto’s binnen 4 weken klaar
Al binnen 10 dagen mag u een preview van ca. 30 foto’s verwachten welke u kunt delen met uw naasten. Ik zal vervolgens alle foto’s professioneel nabewerken op contrast, kleur en uitsnede en het zal een combinatie worden van sfeerbeeld, overzichtsfoto’s en details met een fijne afwisseling in zwart-wit en kleur.

Fotoalbum
Een fotoalbum is ontzettend waardevol. Ik zal een eerste opzet maken van de lay-out, maar vervolgens is er samen overleg om te bepalen welke foto’s in het album mogen blijven of eventueel toegevoegd mogen worden alvorens het album gedrukt wordt.

Zoek je een fotograaf in Weesp Amsterdam? neem nu contact op