Trouwfotograaf Almere–  Bruidsfotograaf voor kleurrijke foto’s

Trouwfotografie en trouwfotograaf Almere, werkzaam door heel Nederland

Standaard inbegrepen bij een trouwreportage:

  KENNISMAKINGSGESPREK         HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW         TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

  KENNISMAKINGS-
GESPREK      
  HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW 
  TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

Trouwfotograaf Almere voor kleurrijke foto’s vol emotie!

 

Persoonlijke en pure trouwfotografie – Almere

Als trouwfotograaf in Almere, wil ik jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk! Jullie zijn ongetwijfeld druk bezig met de voorbereidingen en nu zoeken jullie een enthousiaste en bekwame bruidsfotograaf. Mijn bruidsfotografie in Almere kenmerkt zich door kleur, puurheid en de échte momenten. Dit is wat je later in jullie trouwfoto’s terug wilt zien, zo beleef je jullie bruiloft opnieuw en vervagen de herinneringen van jullie huwelijk niet. Ik werk als journalistiek/ documentair fotograaf dat eigenlijk wil zeggen dat ik de pure spontane momenten weet te vangen zonder geposeer of gedoe en dat is precies wat jullie bruiloft uniek maakt. Jullie trouwreportage en trouwalbum zullen vol variatie en verrassende beelden zijn.

Trouwfotografie is maatwerk – Almere

Wat mij onderscheidt als trouwfotograaf in Almere? Jullie gasten zijn minstens zo belangrijk voor mij als dat jullie zijn. Zij ervaren dezelfde emoties en spanningen tijdens de bruiloft. Door hen te fotograferen, komen de liefde, verbinding en connectie tussen jullie allen prachtig in beeld. Vooral dit laatste benadruk ik graag in mijn trouwreportages. Hoewel ik in Weesp woon, werk ik als trouwfotograaf ook in Almere.

Nog een kleine tegeltjeswijsheid van mij; “de bruidstaart is straks op, de trouwjurk hangt in de kast, maar de trouwfoto’s blijven altijd”!

Trouwfotograaf Almere

Trouwfotograaf Almere  landgoed Salentein 

Loveshoot trouwfotografie Almere

Trouwfotograaf Almere Mereveld

BRUIDSFOTOGRAAF MET MEERDERE INTERNATIONALE BRUIDSFOTO AWARDS!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale trouwfoto Awards heb mogen winnen met mijn fotografie! De Awards heb ik gewonnen door de combinatie van HET moment in combinatie met HET juiste licht, waardoor de foto’s verhalend EN uniek worden. Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer of statige statieportretten. Ook tijdens mijn trouwfotografie in Almere zul je dat merken.

Trouwfotografie impressie:

Mijn favoriete trouwfoto’s uit verschillende trouwreportages.

Wil je nog meer informatie, leuke tips en mijn trouwpakketten inzien? Download dan hieronder mijn informatieve trouwbrochure. Door deze te bekijken leer je mijn fotografiestijl nog beter kennen en mij als trouwfotograaf Almere ook een beetje.

Een fijnere trouwfotograaf konden wij ons niet wensen!

Martine maakt niet alleen fantastische foto’s, maar ze heeft veel ervaring en is fantastisch met kinderen. Ze gaat zo ontspannen en ongedwongen te werk en bovendien is ze super fijn om erbij te hebben. Daarom snappen wij wel dat Martine zo een gewilde trouwfotograaf is!

– Bas & Marieke –

Waarom mij kiezen tussen zoveel trouwfotografen in Almere?

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en maak voor jullie een trouwreportage van bruidsfoto’s met een WAUW effect; heldere kleuren, krachtige beelden en leg pure ongeposeerde momenten vast waarbij jullie later zullen zeggen “WAUW, zo voelde onze bruiloft en trouwdag precies”. Als trouwfotograaf in Almere regisseer ik jullie dag alleen tijdens de fotoshoot, maar verder ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig.

DE reden dat bruidsparen voor mij kiezen is die extra stap die ik zet door jullie preview te leveren in de vorm van een filmische Slideshow op muziek. Nieuwsgierig? Bekijk de Slideshow van de bruiloft van Peter & Nina.

Investering trouwfotografie Almere

Wat zijn de kosten van mijn trouwfotografie als ik jullie huwelijksdag in Almere kom fotograferen?

De trouwreportage start bij 1495 euro. Dit is inclusief:

  • 6 uur fotografie op jullie bruiloft
  • Professionele nabewerking
  • Na de bruiloft een preview met hoogtepunten
  • Online galerij om te delen met vrienden en familie
  • Tenminste 250 digitale beelden 
  • Verrassings mini album van 20x20cm met 16 bladzijden

BONUS: een unieke filmische Slideshow met muziek binnen 10 dagen na de bruiloft!

 

Bekijk al mijn pakketten in mijn trouwbrochure
Het is zo fijn om al een indruk te krijgen van mij als trouwfotograaf en daarom heb ik een informatieve trouwgids samengesteld. Deze kun je hieronder downloaden en geeft je een inkijkje in mijn werkwijze en pakketten. Veel leesplezier alvast!

WAT KUN JE VAN MIJN TROUWFOTOGRAFIE VERWACHTEN?

  1. Persoonlijke kennismaking

trouwfotograaf Almere

Het werk als trouwfotograaf in Almere in mensenwerk en daarom sta ik voor je klaar om een kennismaking in te plannen. Fijn om elkaar even te zien en voelen of er een klik is. We bespreken jullie bruiloft en jullie fotografie wensen. Een trouwfotografie kennismakingsgesprek kan ook online.

2. Journalistieke trouwfotografie

trouwfotograaf Almere

Officieel opgeleid als documentair journalistiek fotograaf weet ik als geen ander de momenten te vangen. Ik sta de hele dag “aan” om jullie zo puur mogelijk te fotograferen. De échte trouwfoto’s van jullie en jullie gasten, dat is waar ik EN jullie blij van worden.

3. Jullie tastbare herinnering

trouwfotograaf Almere

Jullie kunnen niet wachten om jullie trouwfoto’s te zien! Ik ga z.s.m. aan de slag om een preview samen te stellen. Binnen 10 dagen (!) stuur ik de filmische slideshow via een link toe en kunnen jullie en jullie gasten al genieten! Daarna bewerk ik de hele serie beelden en maak ik een unieke lay-out voor jullie trouwalbum. In totaal ben ik met heel veel plezier ca. 60 uur met jullie trouwreportage bezig.

Handgebonden trouwalbums

Foto’s horen niet op de computer, maar in een album. Na jarenlange ervaring als trouwfotograaf werk ik samen met de beste trouwalbum leverancier. Alles wordt met de hand en met oog voor detail speciaal voor jullie gemaakt. Daarom geef ik een mini verrassingsalbum van 20×20 cm bij elke trouwreportage cadeau.

Uiteraard is een ECHT trouwalbum met jullie complete fotoverhaal erin het allermooist.

Ik maak een speciaal design voor jullie, mijn specialiteit! Daarna gaan we samen aan de slag om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ook heb ik voor jullie een hele mooie selectie uit verschillen covers, materialen, formaten, etc. Jullie super de luxe trouwalbum is al mogelijk vanaf 475 euro.

 

Interesse in bruidsfotografie op locatie in de buurt van Almere? Als gespecialiseerde bruidsfotograaf maak ik van jullie trouwerij een uniek en verrassend beeldverhaal met een paar echte trouw-kunstwerken; dit kan een trouwportret zijn van de trouwkus of een fantastisch eindshot met gebruik van extra flitsers. Ik zie altijd wel een mogelijkheid om een exclusieve trouwfoto te maken wat jullie herinneringen aan jullie builoft voor altijd levendig zullen houden. Ik ben gespecialiseerd in Wall-Art en andere fotografie boutique items. Na jullie bruiloft zal ik alles met jullie delen.

Jullie bijzondere momenten van jullie trouwdag als blijvende herinnering

Enthousiast geworden?

Check of jullie trouwdatum nog vrij is.

4 + 3 =

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op