Bedrijfsfotografie Weesp, Het Gooi, Utrecht e.o.

Martine van der Voort fotograaf – personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage Weesp

Bedrijfsfotografie – Personal Branding – Zakelijk portret

Martine van der Voort fotograaf – personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage Weesp, Amsterdam, Het Gooi, Utrecht

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING         ONLINE PREVIEW OM TE DELEN         DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING    
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Communiceer beter met professionele bedrijfsfotografie!

SFEERVOLLE BEDRIJFSFOTOGRAFIE OP KANTOOR

Goede bedrijfsfotografie is misschien belangrijker dan u in eerste instantie zou denken. Krachtige en sfeervolle foto’s van het kantoor, het laboratorium of de werkplaats zijn essentieel om goed voor de dag te komen bij potentiële klanten. Bovendien geven sprekende beelden een gezicht aan een bedrijf. Dit geldt niet alleen voor zakelijke portretten, maar ook voor beelden van de werkomgeving of foto’s van een bijzonder zakelijk event. Deze kunnen heel belangrijk zijn voor reclame uitingen en voor social media. Foto’s zijn onmisbaar voor het perfecte visitekaartje van uw bedrijf.

Bedrijven, zowel klein als groot, maken graag gebruik van mijn fotografische ervaring. Zo heb ik voor de volgende bedrijven fotoreportages mogen verzorgen:

  • Moneyou/ ABN Amro
  • De Rabobank
  • NS Travel
  • Aviko BV
  • Avalon Waterways
  • Opel
  • Amsterdam UMC Locatie AMC
  • UMC Utrecht
  • Villa Jongerius
  • Freya – patientenvereniging

PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT

Natuurlijk fotografeer ik niet alleen voor grote ondernemingen. Ik heb mezelf ook gespecialiseerd in Personal Branding fotoshoots voor (startende) ondernemers. Als ondernemer heb je niet altijd de tijd om je druk te maken over sprankelende foto’s en om een ruim scala aan professionele beelden te maken die breed inzetbaar zijn. Tijdens een telefonische intake maken we samen een plan om jou en jouw brand goed in beeld te brengen.

In een halve dag (ca. 3 uur) verzorg ik vervolgens een volledige Personal Branding fotoreportage met foto’s die direct gebruikt kunnen worden voor de website, nieuwsbrieven, je linkedIn profiel en social media. Samen spreken we af op een locatie passend bij jouw bedrijf. Dit kan een koffiebar zijn, op de werkplek of op een andere (buiten)locatie. Samen zoeken we naar de perfecte foto’s en binnen 1 week ontvang je al een preview en binnen 3 weken ontvang je jouw favoriete beelden om direct een onvergetelijke indruk te maken.

Personal Branding fotoshoot Amsterdam Martine van der Voort Fotografie

Ons succes dankzij de foto’s van Martine

Onze klanten zijn kritisch, gevoelig voor sfeer en letten op elk detail. Het lukt Martine altijd weer om onze locatie en events perfect in beeld te brengen. Martine levert met haar fotografie daardoor een belangrijke bijdrage aan het succes van ons bedrijf!

– Bernadette Jongerius van Villa Jongerius –

INVESTERING FOTOREPORTAGE

Hoe komen mijn tarieven tot stand? Het tarief wordt berekend o.b.v. tijd van de fotograaf, inclusief het traject van post-processing. Ik werk naast mijn vak als fotograaf ook als professioneel photo editor, nog een reden dat veel bedrijven en (vrouwelijke) ondernemers mij als hun fotograaf kiezen. Daarnaast is het voor mij belangrijk te weten hoelang de foto’s ingezet zullen worden. De grootte van het bedrijf speelt een rol, nationaal/ internationaal en of de foto’s online danwel offline gebruikt zullen worden. Hiervoor geef ik verschillende gebruikerslicenties af. De staat van dienst en expertise van mij als fotograaf spelen uiteraard ook een rol.

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Martine heeft als motto: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en dat is te zien aan de foto’s. Wat een fantastische match met de uitstraling van ons bedrijf, veel variatie en direct inzetbaar op de website, in print en op social media. Martine levert maatwerk en daar stopt ze veel tijd en energie in. Een aanrader!

– Eva Janssen –

 

Fotoreportage opties voor uw bedrijf

• Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en parkeerkosten
• Reiskosten zijn inclusief binnen Nederland
• Inclusief gebruikerslicentie voor 1 jaar. Wil je een meerjarige/ onbeperkte gebruikerslicentie ontvangen om de beelden commercieel in te zetten, te gebruiken voor on- en offline marketing, te publiceren in een magazine of op te slaan in jullie beeldbank voor onbepaalde tijd? Neem contact op voor de mogelijkheden. Hiervoor geldt een toeslag
• Extra uren bijboeken is mogelijk voor 100/ uur excl. BTW
• Meer foto’s kunnen bijbesteld worden

Overtuig uw klanten met beeld!

Zoek je een fotograaf in Weesp Amsterdam? neem nu contact op