Bedrijfsfotografie Amersfoort

Martine van der Voort fotograaf – personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage Amersfoort

Bedrijfsfotografie – Personal Branding – Zakelijk portret Amersfoort

Martine van der Voort fotograaf – personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage Amersfoort

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING         ONLINE PREVIEW OM TE DELEN         DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING    
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Communiceer beter met professionele bedrijfsfotografie!

Bedrijfsfotograaf Amersfoort

Laat jouw bedrijf stralen met professionele bedrijfsfotografie en foto’s; zakelijke portretten, redactionele fotografie, teamfoto’s en sfeerfoto’s van je bedrijf en/ of werkzaamheden. Ik sta voor je klaar om een hele gevarieerde serie bedrijfsfoto’s te maken die direct inzetbaar zijn in print en op je website.

BEDRIJFSFOTOGRAAF MET MEERDERE INTERNATIONALE LIFESTYLE AWARDS!

Vol trots kan ik vertellen dat ik, als bedrijfsfotograaf Amersfoort, meerdere internationale Lifestyle Awards gewonnen heb! Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer, zelfs niet bij zakelijke portretten. Door mijn manier van fotograferen en bijzonder gebruik te maken van (extern) licht, maak ik hele kleurrijke, krachtige en energieke beelden.

Bedrijfsreportage Amersfoort

Zakelijk portret Amersfoort

Zakelijke fotoshoot Amersfoort

Bedrijfsfotografie klanten

Bedrijven, zowel klein als groot, maken graag gebruik van mijn bedrijfsfotografie in Amersfoort. Zo heb ik voor de volgende bedrijven zakelijke fotoreportages mogen verzorgen:

  • Moneyou/ ABN Amro
  • De Rabobank
  • NS Travel
  • Aviko BV
  • Avalon Waterways
  • Opel
  • Amsterdam UMC Locatie AMC
  • UMC Utrecht
  • Villa Jongerius
  • Freya – patientenvereniging
Bedrijfsreportage Bedrijfsfotografie bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografen zakelijk portret personal branding zakelijke fotoshoot bedrijfsreportage headshot LinkedIn profielfoto werksituatie foto sfeerfoto bedrijf redactioneel beeld Martine van der Voort Fotografie Noord Holland Utrecht Flevoland

BEDRIJFSFOTOGRAFIE KANTOOR AMERSFOORT

Bedrijfsfotograaf Amersfoort – De waarde van bedrijfsfotografie mag niet worden onderschat. Aansprekende en sfeervolle bedrijfsfoto’s van plaatsen zoals het kantoor, lab of productieruimte in Amersfoort zijn essentieel voor het creëren van een positieve eerste indruk bij potentiële klanten. Dynamische bedrijfsfoto’s laten de essentie van jouw bedrijf zien. Dit geldt niet alleen voor algemene bedrijfsfotografie, maar ook voor het vastleggen van de werkomgeving of bijzondere zakelijke gebeurtenissen in Amersfoort. Bedrijfsfotografie speelt een belangrijke rol in marketing en je aanwezigheid op sociale media, en vormt zo een deel van het perfecte visitekaartje van jouw bedrijf.

PERSONAL BRANDING AMERSFOORT

In mijn rol als bedrijfsfotograaf in Amersfoort focus ik me niet alleen op grote ondernemingen. Ik ben ook gespecialiseerd in het verzorgen van Personal Branding bedrijfsfotoshoots voor zowel gevestigde als startende ondernemers. Als drukbezette ondernemer is het vaak lastig om tijd vrij te maken voor het creëren van professionele en aantrekkelijke bedrijfsfoto’s die breed inzetbaar zijn. In een voorbereidend telefoongesprek plannen we samen hoe we jou en je merk het beste in beeld kunnen brengen.

Gedurende een halve dag, ongeveer 3 uur, verzorg ik een volledige Personal Branding bedrijfsfotoshoot. De resultaten zijn direct geschikt voor gebruik op je website, in nieuwsbrieven, op je LinkedIn-profiel en op sociale media. We kiezen een locatie die past bij jouw bedrijf, zoals een koffiebar, je werkplek, of een andere geschikte binnen- of buitenlocatie. Samen streven we naar het vastleggen van de perfecte bedrijfsfoto’s. Je ontvangt binnen een week een eerste impressie en binnen drie weken zijn je favoriete foto’s klaar, perfect om een blijvende indruk achter te laten.

Amersfoort, Zakelijke fotoshoot Amersfoort, bedrijfsfotografie Amersfoort, Personal branding fotoshoot zakelijk portret Amersfoort Bedrijfsfotograaf Headshots LinkedIn profielfoto Zakelijk portret bedrijfs fotograaf bedrijfsfotografie zakelijke fotoshoot foto website

Ons succes dankzij de foto’s van Martine

Onze klanten zijn kritisch, gevoelig voor sfeer en letten op elk detail. Het lukt Martine altijd weer om onze locatie en events perfect in beeld te brengen. Martine levert met haar fotografie daardoor een belangrijke bijdrage aan het succes van ons bedrijf!

– Bernadette Jongerius van Villa Jongerius –

INVESTERING BEDRIJFSFOTOGRAAF AMERSFOORT

Hoe wordt mijn tarief voor bedrijfsfotografie in Amersfoort bepaald? De prijs voor een bedrijfsfotoshoot is afhankelijk van de tijd die ik investeer als bedrijfsfotograaf, inclusief het nabewerkingsproces. Mijn vaardigheden als professionele foto-editor, naast mijn rol als bedrijfsfotograaf, zijn een extra reden waarom veel bedrijven en ondernemers, zowel mannen als vrouwen, voor mijn diensten kiezen. Belangrijk voor mijn prijsstelling is ook hoe lang de bedrijfsfoto’s gebruikt zullen worden. Factoren zoals de grootte van het bedrijf, of het nu lokaal, nationaal of internationaal opereert, en of de bedrijfsfoto’s voor online of offline doeleinden zijn, spelen ook een rol. Op basis hiervan bied ik verschillende licenties voor het gebruik van de foto’s aan. Uiteraard zijn mijn reputatie en expertise als bedrijfsfotograaf ook van invloed op de tarieven.

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Martine heeft als motto: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en dat is te zien aan de foto’s. Wat een fantastische match met de uitstraling van ons bedrijf, veel variatie en direct inzetbaar op de website, in print en op social media. Martine levert maatwerk en daar stopt ze veel tijd en energie in. Een aanrader!

– Eva Janssen –

 

Fotoreportage opties voor jouw bedrijf

Bedrijfsfotografie, belangrijk om te weten:

• Alle bedragen voor bedrijfsfotografie in Amersfoort zijn exclusief 21% BTW en parkeerkosten.
• Reiskosten zijn inclusief in de regio Amersfoort.
• Inclusief gebruikerslicentie voor 1 jaar. Wil je een meerjarige/ onbeperkte gebruikerslicentie ontvangen om de bedrijfsfoto’s commercieel in te zetten, te gebruiken voor on- en offline marketing, te publiceren in een magazine of op te slaan in jullie beeldbank voor onbepaalde tijd? Neem contact op voor de mogelijkheden. Hiervoor geldt een toeslag.
• Extra uren bijboeken is mogelijk voor 145/ uur excl. BTW.
• Meer bedrijfsfoto’s kunnen bijbesteld worden.

 

Overtuig je klanten met beeld!

PERSONAL BRANDING

In opdracht van Naturetravellab.com

Bedrijfsfotograaf Amersfoort

Bedrijfsfotografie Almere

Bedrijfsfotografee Amersfoort

Personal Branding Amersfoort

Zakelijk Portret Amersfoort

Personal Branding bedrijf Amersfoort

Linkedin profielfoto Amersfoort

Bedrijfsfotograaf zakelijk

Fotoshoot bedrijf Amersfoort

Fotoshoot bedrijf Amersfoort

ZAKELIJK PORTRET

In opdracht van Mediation Amsterdam

Bedrijfsfotograaf Amersfoort

Bedrijfsfotografie Amersfoort

Bedrijfsreportage

Profielfoto Amersfoort

Linkedin profielfoto Amersfoort

BEDRIJFSREPORTAGE

In opdracht van ABN AMRO

Bedrijfsreportage

Bedrijfsfotograaf Amersfoort

Bedrijfsfotografie Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort Zakelijk portret

Linkedin profielfoto

Amersfoort Fotograaf bedrijf

Amersfoort Zakelijk portret

Amersfoort  Bedrijfsfotograaf

Zakelijke portret foto

PERSONAL BRANDING

In opdracht van Davina Interior Design

Amersfoort  Personal Branding

Bedrijfsfotograaf

Fotograaf zakelijk Amersfoort

Bedrijfsportret

Amersfort Linkedin profielfoto

Zakelijk portret Almere 

Personal branding foto

Professioneel fotograaf

Amersfoort Bedrijfsfotograaf

Zakelijk portret bedrijf

ZAKELIJK PORTRET BEDRIJFSPORTRET HEADSHOTS

In opdracht van AMPharma Utrecht

Amersfoort  Linkedin profielfoto

fotoshoot bedrijf

Amersfoort  Portret zakelijk

Amersfoort  Bedrijfsreportage

Zakelijke foto’s

headshots bedrijf

Linkedin profielfoto

Professioneel fotograaf Amersfoort 

Amersfoort

fotograaf bedrijven Amersfoort

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op