Trouwfotograaf Amsterdam–  Bruidsfotograaf voor kleurrijke foto’s

Trouwfotografie en trouwfotograaf Amsterdam, werkzaam door heel Nederland

Standaard inbegrepen bij een trouwreportage:

  KENNISMAKINGSGESPREK         HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW         TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

  KENNISMAKINGS-
GESPREK      
  HIGHLIGHTS IN EEN ONLINE PREVIEW 
  TENMINSTE 250 DIGITALE FOTO’S IN HOGE RESOLUTIE

Trouwfotograaf Amsterdam voor kleurrijke foto’s vol emotie!

 

Persoonlijke en pure trouwfotografie – Amsterdam

Als trouwfotograaf in Amsterdam, wil ik jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk! Jullie zijn ongetwijfeld druk bezig met de voorbereidingen en nu zoeken jullie een enthousiaste en bekwame bruidsfotograaf. Mijn bruidsfotografie in Amsterdam kenmerkt zich door kleur, puurheid en de échte momenten. Dit is wat je later in jullie trouwfoto’s terug wilt zien, zo beleef je jullie bruiloft opnieuw en vervagen de herinneringen van jullie huwelijk niet. Ik werk als journalistiek/ documentair fotograaf dat eigenlijk wil zeggen dat ik de pure spontane momenten weet te vangen zonder geposeer of gedoe en dat is precies wat jullie bruiloft uniek maakt. Jullie trouwreportage en trouwalbum zullen vol variatie en verrassende beelden zijn.

Trouwfotografie is maatwerk – Amsterdam

Wat mij onderscheidt als trouwfotograaf in Amsterdam? Jullie gasten zijn minstens zo belangrijk voor mij als dat jullie zijn. Zij ervaren dezelfde emoties en spanningen tijdens de bruiloft. Door hen te fotograferen, komen de liefde, verbinding en connectie tussen jullie allen prachtig in beeld. Vooral dit laatste benadruk ik graag in mijn trouwreportages. Hoewel ik in Weesp woon, werk ik als trouwfotograaf regelmatig in Amsterdam.

Nog een kleine tegeltjeswijsheid van mij; “de bruidstaart is straks op, de trouwjurk hangt in de kast, maar de trouwfoto’s blijven altijd”!

Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam landgoed Salentein 

Loveshoot trouwfotografie Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam Mereveld

BRUIDSFOTOGRAAF MET MEERDERE INTERNATIONALE BRUIDSFOTO AWARDS!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale trouwfoto Awards heb mogen winnen met mijn fotografie! De Awards heb ik gewonnen door de combinatie van HET moment in combinatie met HET juiste licht, waardoor de foto’s verhalend EN uniek worden. Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer of statige statieportretten. Ook tijdens mijn trouwfotografie in Amsterdam zul je dat merken.

Trouwfotografie impressie:

Mijn favoriete trouwfoto’s uit verschillende trouwreportages.

Wil je nog meer informatie, leuke tips en mijn trouwpakketten inzien? Download dan hieronder mijn informatieve trouwbrochure. Door deze te bekijken leer je mijn fotografiestijl nog beter kennen en mij als trouwfotograaf Amsterdam ook een beetje.

Een fijnere trouwfotograaf konden wij ons niet wensen!

Martine maakt niet alleen fantastische foto’s, maar ze heeft veel ervaring en is fantastisch met kinderen. Ze gaat zo ontspannen en ongedwongen te werk en bovendien is ze super fijn om erbij te hebben. Daarom snappen wij wel dat Martine zo een gewilde trouwfotograaf is!

– Bas & Marieke –

Waarom mij kiezen tussen zoveel trouwfotografen in Amsterdam?

Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en maak voor jullie een trouwreportage van bruidsfoto’s met een WAUW effect; heldere kleuren, krachtige beelden en leg pure ongeposeerde momenten vast waarbij jullie later zullen zeggen “WAUW, zo voelde onze bruiloft en trouwdag precies”. Als trouwfotograaf in Amsterdam regisseer ik jullie dag alleen tijdens de fotoshoot, maar verder ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig.

DE reden dat bruidsparen voor mij kiezen is die extra stap die ik zet door jullie preview te leveren in de vorm van een filmische Slideshow op muziek. Nieuwsgierig? Bekijk de Slideshow van de bruiloft van Peter & Nina.

Investering trouwfotografie Amsterdam

Wat zijn de kosten van mijn trouwfotografie als ik jullie huwelijksdag in Amsterdam kom fotograferen?

De trouwreportage start bij 1495 euro. Dit is inclusief:

  • 6 uur fotografie op jullie bruiloft
  • Professionele nabewerking
  • Na de bruiloft een preview met hoogtepunten
  • Online galerij om te delen met vrienden en familie
  • Tenminste 250 digitale beelden 
  • Verrassings mini album van 20x20cm met 16 bladzijden

BONUS: een unieke filmische Slideshow met muziek binnen 10 dagen na de bruiloft!

 

Bekijk al mijn pakketten in mijn trouwbrochure
Het is zo fijn om al een indruk te krijgen van mij als trouwfotograaf en daarom heb ik een informatieve trouwgids samengesteld. Deze kun je hieronder downloaden en geeft je een inkijkje in mijn werkwijze en pakketten. Veel leesplezier alvast!

WAT KUN JE VAN MIJN TROUWFOTOGRAFIE VERWACHTEN?

  1. Persoonlijke kennismaking

trouwfotograaf Amsterdam

Het werk als trouwfotograaf in Amsterdam in mensenwerk en daarom sta ik voor je klaar om een kennismaking in te plannen. Fijn om elkaar even te zien en voelen of er een klik is. We bespreken jullie bruiloft en jullie fotografie wensen. Een trouwfotografie kennismakingsgesprek kan ook online.

2. Journalistieke trouwfotografie

trouwfotograaf Amsterdam

Officieel opgeleid als documentair journalistiek fotograaf weet ik als geen ander de momenten te vangen. Ik sta de hele dag “aan” om jullie zo puur mogelijk te fotograferen. De échte trouwfoto’s van jullie en jullie gasten, dat is waar ik EN jullie blij van worden.

3. Jullie tastbare herinnering

trouwfotograaf Amsterdam

Jullie kunnen niet wachten om jullie trouwfoto’s te zien! Ik ga z.s.m. aan de slag om een preview samen te stellen. Binnen 10 dagen (!) stuur ik de filmische slideshow via een link toe en kunnen jullie en jullie gasten al genieten! Daarna bewerk ik de hele serie beelden en maak ik een unieke lay-out voor jullie trouwalbum. In totaal ben ik met heel veel plezier ca. 60 uur met jullie trouwreportage bezig.

Handgebonden trouwalbums

Foto’s horen niet op de computer, maar in een album. Na jarenlange ervaring als trouwfotograaf werk ik samen met de beste trouwalbum leverancier. Alles wordt met de hand en met oog voor detail speciaal voor jullie gemaakt. Daarom geef ik een mini verrassingsalbum van 20×20 cm bij elke trouwreportage cadeau.

Uiteraard is een ECHT trouwalbum met jullie complete fotoverhaal erin het allermooist.

Ik maak een speciaal design voor jullie, mijn specialiteit! Daarna gaan we samen aan de slag om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ook heb ik voor jullie een hele mooie selectie uit verschillen covers, materialen, formaten, etc. Jullie super de luxe trouwalbum is al mogelijk vanaf 475 euro.

 

Interesse in bruidsfotografie op locatie in de buurt van Amsterdam? Als gespecialiseerde bruidsfotograaf maak ik van jullie trouwerij een uniek en verrassend beeldverhaal met een paar echte trouw-kunstwerken; dit kan een trouwportret zijn van de trouwkus of een fantastisch eindshot met gebruik van extra flitsers. Ik zie altijd wel een mogelijkheid om een exclusieve trouwfoto te maken wat jullie herinneringen aan jullie builoft voor altijd levendig zullen houden. Ik ben gespecialiseerd in Wall-Art en andere fotografie boutique items. Na jullie bruiloft zal ik alles met jullie delen.

Jullie bijzondere momenten van jullie trouwdag als blijvende herinnering

Enthousiast geworden?

Check of jullie trouwdatum nog vrij is.

13 + 2 =

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op

Gegevens

Martine van der Voort Fotografie
Landscronerlaan 36
1384 AB Weesp

T: 06 8144 9142

KVK: 57952167

Ankie van de Spijker
Ankie van de Spijker
Zo blij met onze keuze voor Martine als fotograaf voor onze bruiloft! Als het kon zou je natuurlijk je bruiloft 10 keer over willen doen, maar wij zouden elke keer voor haar kiezen. Ze pakt precies die momenten welke je tijdens de dag niet helemaal goed meekrijgt, maar die je juist wél vast wilt leggen. Daarmee hebben we een prachtig naslagwerk van onze belangrijke dag! Ook in de voorbereidingen een duidelijke uitleg, waar Martine de nodige tijd voor neemt. En wat ons opviel; Martine legt alles vast, maar je hebt bijna niet in de gaten dat er bij is. Erg fijn! Wij zijn dus heel blij met Martine; een echte professional die vakwerk levert! Nogmaals dank Martine!!
Sanne Gordijn
Sanne Gordijn
Martine is een zeer kundige fotograaf. Ze is erg vriendelijk en maakt makkelijk contact; erg fijn in de communicatie. Martine maakte een fantastische reportage van ons huwelijk, precies in de stijl die bij ons past. We zijn haar erg dankbaar en raden haar ten zeerste aan!
Doug
Doug
Martine did the photographs for our wedding in Amsterdam, and they were absolutely spectacular - some of the best wedding photos we’ve ever seen. She was extremely professional and clear in communicating beforehand. On the day, she was very comfortable working with international guests in both Dutch and English. Her style is very candid which results in some amazing photos. She also found some perfect moments to take us away from the party for extra photos - timed so well that nobody even noticed we had gone! She also organised really lovely photo albums for us afterwards.
Remmelt Migchielsen
Remmelt Migchielsen
Martine was afscheidsfotograaf bij de uitvaart van mijn (schoon)moeder en dit heeft prachtige foto's en mooie blijvende herinneringen opgeleverd op een dag waarop er heel veel aan je voorbij gaat. Enorm waardevol! Daarbij weet Martine de mooiste momenten en de kleinste details te vangen, terwijl je amper in de gaten hebt dat ze aanwezig is. Ik kan het echt iedereen aanraden om een dergelijke dag vast te laten leggen door Martine!
Peter Doornekamp
Peter Doornekamp
Echt de meest waanzinnige foto's van ons huwelijksfeest gekregen, volledig te danken aan deze ware Foto-Ninja Martine, die professioneel, vol warmte, met oog voor detail, het verhaal; en het grote plaatje overal op de een of andere manier de beste plek voor de foto wist te vinden, terwijl ze er tegelijk in slaagde zelf geheel op de achtergrond te blijven... ONGELOOFLIJK blij met het resultaat EN met het feit dat we voor het hele pakket zijn gegaan. Uit de grond van ons hart: dank je wel Martine, voor de fantastische foto's, een prachtig verslag van een onvergetelijke dag! You're the best!
Zonova
Zonova
Martine is bij ons geweest om portretfoto's van alle collega's te maken. Met passie koos zij de juiste plek en coachte zij iedereen naar een mooie foto. Heel toegankelijk en ook qua wensen achteraf heel flexibel. Bedankt!
Charlotte Uljee
Charlotte Uljee
Ontzettend blij met het resultaat! Prachtige ongedwongen / spontane foto’s. Martine weet precies hoe ze je op je gemak moet laten voelen, veel lol gehad tijdens de shoot. Zou zeker nog een keer met Martine willen samenwerken!
Stéphanie Lacroix
Stéphanie Lacroix
Eind 2022 heb ik een `branding shoot` gedaan bij Martine. Martine had mij een mooi daylight studio aangeraden, waar we enkele uren een hele rits foto´s hebben gemaakt. Martine weet je meteen op je gemak te stellen, waardoor de fotoshoot heel relaxt voelt, ook als je niet zo op je gemak bent bij het maken van foto´s. Ze is creatief, komt met goede ideeën voor je foto´s en denkt daarbij ook echt met je mee over wat je wilt uitstralen. Ze neemt de tijd voor je en er is veel ruimte voor overleg, om je om te kleden, etc. Ik kreeg al binnen enkele dagen een hele rij foto´s die ik online kon inzien en via een tool heel makkelijk uit kon kiezen. En nadat ik de keuze had gemaakt, kreeg ik mijn selectie bewerkte foto´s ook weer heel snel in mijn inbox. Echt enorm prettig. Ook hierna had ik nog enkele vragen waar Martine meteen op reageerde. Als je op zoek bent naar een meedenkende, creatieve, ontspannen, betrouwbare en `snel reagerende´ fotograaf, kan ik Martine echt aanraden.
Yv W
Yv W
Martine is een geweldige trouwfotograaf, die onze dag prachtig heeft vastgelegd door zichzelf in allerlei bijzondere hoekjes te proppen, de leiding neemt waar nodig en zich ook bijna onzichtbaar heeft gemaakt, maar dan toch die mooie plaatjes te schieten. Een echte aanrader!
Marjolein
Marjolein
Martine heeft super mooie foto’s gemaakt op onze bruiloft. Ze heeft meegedacht over het verloop van de dag en was een goede ondersteuning op dag zelf. Het verliep allemaal heel ontspannen. Martine klikte met het gezelschap en heeft de dag prachtig vastgelegd. Wat kijken we met plezier terug! Dank je wel Martine!!

Volg mij

Trefwoorden Fotograaf

Familie fotograaf familiefotograaf Weesp familiefotograaf Amsterdam familiefotograaf Almere familiefotograaf Utrecht familiefotograaf Amersfoort familiefotograaf Bussum familiefotograaf Hilversum Professioneel fotograaf professionele trouwfotograaf professionele bruidsfotograaf professioneel huwelijksfotograaf trouwfotograaf Weesp bruidsfotograaf Weesp bruidsfotografie Weesp trouwfotograaf Amsterdam trouwfotografie Amsterdam bruidsfotograaf Amsterdam trouwfotograaf Almere trouwfotografie Almere huwelijksfotograaf Almere trouwfotograaf Utrecht huwelijksfotograaf Utrecht bruidsfotograaf Utrecht trouwfotograaf Amersfoort bruidsfotograaf Amersfoort huwelijksfotograaf Amersfoort Trouwfotograaf Alkmaar huwelijksfotograaf Alkmaar bruidsfotograaf Alkmaar trouwfotograaf Haarlem bruidsfotograaf Haarlem huwelijksfotograaf Haarlem professionele bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie zakelijk portret linkedin foto profielfoto zakelijk personal branding fotoshoot portretfotograaf zakelijke fotoshoot zakelijke foto’s personal branding fotoshoot Weesp zakelijk portret Weesp zakelijke foto shoot Weesp bedrijfsreportage Weesp zakelijke portretten Weesp zakelijk portret buiten portret in de natuur personal branding fotoshoot Amsterdam zakelijk portret Amsterdam zakelijke foto shoot Amsterdam bedrijfsreportage Amsterdam zakelijke portretten Amsterdam personal branding fotoshoot Almere zakelijk portret Almere zakelijke foto shoot Almere bedrijfsreportage Almere zakelijke portretten Almere personal branding fotoshoot Utrecht zakelijk portret Utrecht zakelijke foto shoot Utrecht bedrijfsreportage Utrecht zakelijke portretten Utrecht personal branding fotoshoot Zaandam zakelijk portret Zaandam zakelijke foto shoot Zaandam bedrijfsreportage Zaandam zakelijke portretten Zaandam personal branding fotoshoot Amersfoort zakelijk portret Amersfoort zakelijke foto shoot Amersfoort bedrijfsreportage Amersfoort zakelijke portretten Amersfoort Professioneel afscheidsfotograaf uitvaartfotograaf uitvaartfotografie begrafenis foto’s crematie foto’s foto’s van uitvaart Afscheidsfotograaf Weesp Uitvaartfotograaf Weesp Afscheidsfotograaf Almere Uitvaartfotograaf Almere Afscheidsfotograaf Amsterdam Uitvaartfotograaf Amsterdam Afscheidsfotograaf Zaandam Uitvaartfotograaf Zaandam Afscheidsfotograaf Utrecht Uitvaartfotograaf Utrecht Afscheidsfotograaf Amersfoort Uitvaartfotograaf Amersfoort Afscheidsfotograaf Alkmaar Uitvaartfotograaf Alkmaar Afscheidsfotograaf Zaanstad Uitvaartfotograaf Zaanstad Afscheidsfotograaf Hilversum Uitvaartfotograaf Hilversum Afscheidsfotograaf Bussum Uitvaartfotograaf Bussum professionele fotoshoot fotograaf inhuren evenement conferentie en congres fotograaf professionele foto laten maken zakelijke foto maken professionele fotoshoot zakelijke fotoshoot personal branding fotograaf personal branding fotografie professionele portretfotograaf congresfotograaf familie fotograaf familie fotoshoot gezinsfotograaf gezinsfotoshoot familiefotograaf familieshoot familieportret familiefotografie gezinsfoto in de natuur familie fotoshoot op de hei linkedin foto fotoshoot photographer fotograaf bedrijfsreportage fotografie profielfoto zakelijke profielfoto laten maken portretfoto linkedin zakelijke portretfoto fotograaf regio noordholland trouwfoto’s foto voor website laten maken redactionele fotografie redactioneel portret foto website fotografie website professionele fotoshoot fotografie zzp-er foto’s website zzp-er fotograaf beeldbank eenmanszaak beeldbank fotografie event fotograaf eventfotografie evenementen fotografie fotograaf feest jubileum feest fotografie portretfotografie fotograaf familieportret loveshoot fotoshoot bedrijfsfotografie zakelijke fotoshoot fotograaf Lifestyle fotograaf award-winning fotograaf award winnende bruidsfotograaf studiofotograaf weesp