TROUWALBUM

Trouwalbum Martine van der Voort Fotografie

Foto’s komen pas echt goed tot hun recht in een fotoalbum. Daarom heb ik ervoor gekozen om jullie ALTIJD een (mini) album cadeau te geven met de highlights van jullie dag.

Willen jullie een luxe trouwalbum met jullie volledige beeldverhaal van jullie bruiloft? Dat kan natuurlijk! Er zijn tal van opties en als albumspecialist maak ik graag een lay-out die het gevoel van jullie bruiloft fantastisch weergeeft.

 

Martine van der Voort Fotografie Weesp Amsterdam

Beleef jullie bijzondere moment elke keer opnieuw!

Martine van der Voort Trouwfotografie trouwalbum

Trouwalbum laten maken

In een trouwalbum maken gaat heel wat tijd zitten; selecteren, lay-out maken, kleuren van de foto’s op elkaar afstemmen, allemaal met behoud van jullie verhaal!

Als journalistiek fotograaf kan ik als geen ander een verhaal maken met beelden. Ik maak een eerste album design voor jullie. Deze stuur ik digitaal naar jullie toe en in twee correctierondes mogen jullie aanpassingen doen. Mijn doel is om voor jullie het allermooiste design te maken, dit album moet immers de komende 80 jaar mee.

 

Stijl trouwalbum

Mijn stijl kenmerkt zich door een moderne, strakke opmaak,  geen gekke achtergrondkleuren of vormen. Eenvoud, kwaliteit en luxe, dat zijn de kenmerken van mijn trouwalbums. Alle albums worden met de hand en met oog voor detail gemaakt.

De albums zijn vlakliggend waardoor foto’s op twee pagina’s kunnen doorlopen. Jullie ontvangen een album van 25×25 cm met 40 pagina’s standaard in het album en deze zijn afgewerkt met een mooie matte coating. De pagina’s zijn dik wat zorgt voor een luxe uitstraling en covers zijn er in vele kleuren en materialen. Ik heb goede adviezen voor jullie, want ik weet inmiddels wat heel mooi blijft.

Jullie ouders verrassen met een kleinere versie van jullie trouwalbum? Dat kan en bestel je een ouderalbum

 

“Na de bruiloft is de DJ naar huis, de taart op, de kleding hangt ergens op zolder, maar de foto’s blijven altijd!”

Wat kost een luxe trouwalbum?

Een luxe trouwalbum, inclusief het design, kan al vanaf  €475 voor een 25x25cm album met 40 pagina’s.  Jullie mogen kiezen uit een linnen, velvet of kunstlederen cover. Willen jullie dit luxe album nog unieker maken? Denk aan jullie namen op de cover of een luxe albumbox. Jullie kunnen ook kiezen voor een groter formaat 30×30 cm en eventuele ouderalbums. Nadat ik jullie preview met jullie gedeeld heb (binnen 10 dagen na jullie bruiloft!), ontvangen jullie alle informatie omtrent de mogelijkheden om jullie trouwalbum nog verder te personaliseren. Fijn om te weten dat dat kan!

Enthousiast geworden?

Check of jullie trouwdatum nog vrij is en laten we kennismaken.

2 + 2 =

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op