Rob & Yvette trouwen op landgoed Groenendaal

Trouwfotograaf Weesp Martine van der Voort trouwen op Landgoed Groenendaal

Lieve Yvette en Rob,

Wat hebben jullie een fantastische bruiloft georganiseerd en 27 augustus was het dan eindelijk jullie dag. Vol aandacht en liefde was de ochtend in het ouderlijk huis van Yvette. Visagie en styling was tot in de puntjes verzorgd en ook ik werd goed verzorgd. Samen met mijn second shooter hebben we zowel de voorbereiding van de bruidegom als die van de bruid goed in beeld kunnen brengen en dat maakt jullie verhaal compleet. Voor de first-look moesten jullie nog wat geduld hebben… het bruidsboeket was nog onderweg ;-), maar daarna geheel in stijl op de rode loper zagen jullie elkaar voor het eerst in vol ornaat. De hele familie smulde van dit moment en dat zie je op de foto’s.

Op naar Landgoed Groenendaal in Heemstede met jullie fantastische trouwauto voor een mooie fotoshoot. Hier zullen jullie nog jaren van kunnen genieten samen. In dezelfde MG-cabrio maakten jullie je entree voor de ceremonie waar de bruid ons allen verraste met een eigen lied voor de bruidegom, wat was iedereen onder de indruk! Ook voor ons als fotografen is dit wel de kers op de taart.

En wat een spetterend feest en wat een te gekke familie (lees: goed maf) die voor een behoorlijk stukje spektakel heeft gezorgd. Als je dan denkt dat we het dan gehad hadden, kwam jullie Harmonie orkest een toegift geven, WAUW! Al met al lag ik nog de hele nacht te stuiteren van jullie gave bruiloft en kon niet wachten aan jullie serie beelden te beginnen.

Hier is ie dan, jullie preview in de vorm van een Slideshow. Voel je vrij om de Slideshow te delen met vrienden en familie.

Maak het beeld groot en zet het geluid lekker hard aan ;-).

Heel veel kijkplezier en geniet.

Liefs, Martine – trouwfotograaf