Esther & Jeroen trouwen op Landgoed Mereveld in Utrecht

Een bruiloft in November, een maand die normaalgesproken niet zo populair is, maar dit jaar zeker wel. Esther en Jeroen trouwen op landgoed Mereveld in Utrecht, een trouwlocatie die met recht tot de top 10 beste trouwlocaties van Nederland behoort.

De ochtend begint in Alkmaar, hun woonplaats waar ze zich klaarmaken voor de grote dag. Na een romantische ontmoeting en aankomst in een spectaculaire trouwauto vertrekken we naar Bergen voor een mooi fotomoment. Dan ineens komt de regen met bakken uit de hemel, maar dit bruidspaar laat zich niet kisten en ik als fotograaf word alleen maar blij van een paar spetters ;-). We konden een aantal fantastische beelden maken, mede dankzij hun gezamenlijke liefde voor wijn en hun favoriete wijnbar in Bergen-Binnen.

We konden wat opdrogen tijdens de autorit naar Utrecht waar we ruim op tijd voor de ceremonie aankwamen. De gasten stonden met smart te wachten en de aankomst in de Porsche was spectaculair! De locatie vulde zich met liefde en het bruidspaar straalt. Ook het diner was verrassend en vol komische, warme en liefdevolle momenten.

Kijk mee en GENIET! Op groot beeldscherm is de slideshow van deze fantastische dag het mooist en vergeet niet om het geluid hard aan te zetten :-).

Veel kijkplezier!