Uitvaartfotograaf Amsterdam

Martine van der Voort uitvaartfotograaf Amsterdam, werkzaam door heel Nederland

Uitvaartfotograaf Amsterdam

Martine van der Voort uitvaartfotograaf Amsterdam, werkzaam door heel Nederland

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage:

  PROFESSIONELE NABEWERKING         ONLINE PREVIEW OM TE DELEN         DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Uitvaartfotograaf Amsterdam – Beelden brengen later troost.

Uitvaartfotograaf Amsterdam – Uitvaartfotografie wordt steeds gebruikelijker bij begrafenissen en crematies. In Amsterdam ben ik actief als uitvaartfotograaf, maar werk eigenlijk door heel Nederland. Het is bijzonder waardevol om later de uitvaartfoto’s te bekijken, samen herinneringen op te halen en elkaar te ondersteunen in het rouwproces. Ook gebeurt het vaak dat familieleden of vrienden door verschillende redenen, zoals verblijf in het buitenland, niet in staat zijn om bij het laatste afscheid aanwezig te zijn. Dan is het ook fijn om de foto’s te hebben en het verdriet te kunnen delen.

Voor jonge kinderen kan een serie foto’s en een fotoalbum een belangrijk hulpmiddel zijn in het rouwproces na het verlies van een geliefde. Op elk moment kunnen zij samen met anderen terugkijken en herinneringen ophalen. De uitvaartdag zelf is vaak een emotionele dag, die in een waas voorbijgaat. Uitvaartfoto’s kunnen dan een belangrijk middel zijn in de rouwverwerking. Ze leggen momenten vast zoals een laatste aanraking van de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats, en de afscheidswoorden van familie en vrienden. Ik voer mijn uitvaartfotografie uit met groot respect en liefde. De uitvaartfoto’s bieden een tastbare herinnering voor alle nabestaanden. 

De voorbeelden van uitvaartreportages in mijn portfolio zijn geplaatst met toestemming van de betrokken families. Mijn uitvaartfotografie geeft een beeld van wat men kan verwachten na een reportage van een uitvaart.  

Uitvaartfotograaf Amsterdam

Uitvaartfotografie Amsterdam

Uitvaartfotografen Amsterdam

Fotografie uitvaart Amsterdam

Fotografen uitvaart Amsterdam

Afscheidsfotograaf Uitvaart Amsterdam

Uitvaart afscheidsfotograaf

Afscheidsfotografie uitvaart Amsterdam

Wat fijn om deze foto’s te hebben

Martine heeft een prachtige, integere en zeer professionele fotoreportage van het afscheid van Anne gemaakt. Met name de collega’s van Anne hebben een indrukwekkende laatste groet gebracht die Martine erg mooi in beeld heeft gebracht.

– Mieke Timmers –

Uitvaart in Amsterdam regelen? 

In mijn rol als afscheidsfotograaf werk ik regelmatig samen met verschillende uitvaartondernemers, die een cruciale rol spelen in het organiseren van een waardig afscheid. Zij zijn vaak het eerste contactpunt voor jullie in deze moeilijke tijden. Mochten jullie nog op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele uitvaartondernemer, dan wil ik graag Lilian Kraaij van Flow Uitvaart aanbevelen. Meer informatie over haar en haar  uitvaartdiensten staan op haar website: Flow Uitvaart. 

Waarom mij kiezen tussen zovéél uitvaartfotografen in Amsterdam?  

Bij het kiezen van een uitvaartfotograaf in Amsterdam zijn er enkele belangrijke overwegingen: de fotografische stijl en kwaliteit, ervaring in het discreet vastleggen van emotionele momenten, en het vermogen van de uitvaartfotograaf om respectvol om te gaan met de gevoeligheid van de situatie. Een goede uitvaartfotograaf biedt niet alleen technische vaardigheid, maar ook emotionele intelligentie en een persoonlijke benadering die aansluit bij jullie wensen. Ik kan jullie hiermee van dienst zijn. Jullie kunnen altijd contact met mij opnemen om de uitvaartfotografie te bespreken. 

Investering uitvaartfotografie in Amsterdam

De kosten voor uitvaartfotografie in Amsterdam varieert en is afhankelijk van jullie specifieke behoeften en wensen. Hieronder staan enkele prijsindicaties om een beeld te geven van de mogelijke kosten voor het fotograferen van een uitvaart. Voor vragen of een offerte op maat, aarzel niet om contact op te nemen. Ik ben te bereiken via telefoon op 06-81449142 of per e-mail op info@martinevandervoort.nl. Als professionele uitvaartfotograaf streef ik ernaar om alle e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Alle prijzen zijn incl. BTW 
• Reiskosten inbegrepen binnen Nederland 
• Extra uren uitvaartfotografie bijboeken? Dat kan voor 145 Euro per uur. Dit is inclusief de uren professionele nabewerking en selectie.

Uitvaartfotograaf Amsterdam – werkwijze

Na ontvangst van jullie bericht neem ik z.s.m. contact op voor een persoonlijke bespreking over de uitvaartfotografie die jullie wensen. Dit kan telefonisch of via e-mail. Tijdens ons onderhoud bespreken we samen welke momenten van de uitvaart in Amsterdam jullie gefotografeerd willen hebben. Dit kan variëren van het sluiten van de kist, de aankomst bij het uitvaartcentrum of de kerk, tot de ceremonie, de toespraken, de details van de uitvaart, de laatste rustplaats en het moment van de koffietafel of condoleance. Mijn aanpak in uitvaartfotografie is journalistiek. Dat betekent dat ik de gebeurtenissen tijdens de uitvaart vastleg zoals ze zich voordoen, zonder te vragen om te poseren. Ik fotografeer met het grootste respect en vanaf een gepaste afstand, waarbij ik volledig begrip heb voor het rouwproces. 

Uitvaartfoto’s gereed binnen vier weken  

Al binnen 10 dagen na de uitvaart mogen jullie een voorproefje van ongeveer 30 uitvaartfoto’s verwachten, die gedeeld kan worden met familie en vrienden. Daarna bewerk ik alle foto’s zorgvuldig op aspecten als contrast, kleur en compositie. Het eindresultaat zal een mix zijn van sfeerbeelden, overzichtsfoto’s en detailopnames, gepresenteerd in zowel zwart-wit als kleur. 

Het fotoalbum van het afscheid

Een fotoalbum is een kostbare herinnering aan de uitvaart. Ik begin met het ontwerpen van een eerste opmaak voor het album. Daarna bespreken we samen welke uitvaartfoto’s uiteindelijk in het album opgenomen worden of eventueel toegevoegd moeten worden. 

Willen jullie graag een uitvaartfotograaf?

Check snel of ik nog plek heb in mijn agenda, ik bel z.s.m. om e.e.a. door te nemen en voel je vrij om contact op te nemen voor extra informatie.

10 + 4 =

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op