Familie fotoshoot Weesp

Martine van der Voort – familiefotograaf voor een familie fotoshoot Weesp

Familie fotoshoot Weesp

Martine van der Voort – familiefotograaf voor een familie fotoshoot Weesp e.o.

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING         ONLINE PREVIEW OM TE DELEN         DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING      
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Eindelijk mooie en kleurrijke familiefoto’s

Familie fotoshoot Weesp. Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw familieherinneringen in Weesp vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een professionele familie fotoshoot of gezinsfotografie. Als ervaren familiefotograaf weet ik precies hoe ik de spontane momenten en de liefde binnen jullie gezin kan vastleggen.

 

FAMILIEFOTOGRAAF MET MEERDERE INTERNATIONALE LIFESTYLE AWARDS!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale Lifestyle Awards gewonnen heb! Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer of statieportretten. Daarom laat ik kinderen veel spelen, rennen, gek doen en lachen tijdens de gezins fotoshoot. Door deze manier van fotograferen en bijzonder gebruik van licht, maak ik hele kleurrijke, krachtige en energieke beelden. Hierdoor val ik op tijdens wedstrijden en mag ik mezelf een Award-winnende familiefotograaf noemen.

Familiefotograaf Weesp

Familie-fotoshoot Weesp

familiereportage Weesp

Familie fotoshoot Weesp

Maak een keuze uit  één van de familie fotosessies; een Lifestyle Familie fotoshoot buiten of een Lifestyle newborn fotoshoot bij jullie thuis.

familie fotoshoot, family shoot, familieportret, familiefoto, gezinsfoto, familiefotografie, familie fotograaf

Lifestyle familie fotoshoot in Weesp

Een lifestyle familiefotosessie is een licht gestileerde familie fotoshoot. Kiezen jullie om een lifestyle gezinsfotoshoot in Weesp te laten maken? Dan selecteren we samen een locatie die speciaal voor jullie gezin is. Of het nu het strand, een bos, de hei, de Veluwe, of zelfs een stedelijke omgeving is. Gedurende ongeveer anderhalf uur leg ik semi-geposeerde foto’s van jullie gezin vast. Daarna ga ik aan de slag met de nauwkeurige nabewerking van de familiefoto’s. Ik ben er nu al van overtuigd dat er een familiefoto bij zal zijn die perfect is voor een prominente plek aan de muur of in een fotolijstje bij opa en oma. Eindelijk een foto waarop jullie allemaal samen en op jullie best te zien zijn!

Lifestyle Newborn familie fotoshoot in Weesp

Bij een Lifestye Newborn familieshoot in Weesp leg ik, als jullie familiefotograaf, de natuurlijke en intieme momenten van jullie gezin vast in de comfortabele setting van jullie eigen huis in Weesp. Deze fotosessie draait om het vastleggen van authentieke interacties tussen alle gezinsleden. Stel je voor: knuffelmomenten, voedingsmomenten, spelende kinderen, of gewoon de alledaagse, speciale routines zoals het naar bed brengen. Het zijn deze momenten die de familie fotoshoot zo waardevol maken.

Circa twee uur kom ik bij jullie in Weesp thuis fotograferen. Tijdens deze newborn familie fotoshoot is er geen noodzaak voor geforceerde poses. Jullie kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. Ik zorg er als fotograaf voor dat we optimaal gebruik maken van het natuurlijke licht in jullie huis. Voorafgaand aan de familieshoot geef ik jullie ook enkele tips, waaronder kledingadvies, om ervoor te zorgen dat we ontspannen en voorbereid aan de fotoshoot kunnen beginnen.

 

xxxxx

De familie fotoshoot, dat hadden we eerder moeten doen!

`We hadden een collectie verschillende lijstjes aan de muur en nu hebben we reusachtige portretten van onszelf en onze kinderen hangen, wat passen ze mooi bij elkaar. Al onze visite staat even stil om ze te bewonderen, wat een kwaliteit. Dit hadden we nooit zelf gekund.’

– Rick & Marloes –

INVESTERING Lifestyle familie fotograaf

Voor een familie fotoshoot in Weesp reserveer ik minimaal een halve dag voor de fotoshoot. Na de fotoshoot in Weesp begint het werk eigenlijk pas want dan bewerk ik als familiefotograaf alle foto’s één voor één met de hand na, zonder gekke filters, om zo een perfecte serie foto’s te leveren. Zeker een week ben ik met jullie fantastische serie beelden bezig ben. De prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. 

Op zulke mooie herinneringen besparen we niet!

‘We dachten dat we ook zelf wel leuke familiefoto’s zouden kunnen maken op een mooi plekje buiten, maar daar komen wij nu wel van terug. Martine heeft prachtig het licht gevangen en onze kinderen fantastisch geportretteerd en liefdevol vermaakt. Van deze foto’s kunnen we nog jarenlang genieten. Zo’n fotoreportage zou iedereen zichzelf cadeau moeten geven!’

– Maurice & Titia –

Lifestyle familie fotoshoot

INVESTERING Lifestyle newborn fotoshoot

Ik maak een paar honderd foto’s tijdens de lifestyle newborn fotoreportage met als doel een perfecte serie beelden voor jullie te maken. Mijn foto’s zijn kleurrijk en bewerk ik één voor één met de hand na, zonder eenvoudige filterbewerkingen . Verder zijn de prijzen hieronder inclusief BTW, reiskosten, mijn tijd en creativiteit. 

Lifestyle newborn familie fotoshoot

Fotograaf FAMILIEFEEST – Familie fotoshoot Weesp

Hebben jullie binnenkort een jubileum, familiedag of familiefeest voor de boeg? Neem dan ook eens contact met mij op. Want als familie fotograaf in Weesp fotografeer ik vaak een familie feest. Op zo’n mooi feest fotografeer ik op journalistieke wijze, want dit levert een prachtig, spontaan verhaal op vol echte emoties. En als jullie willen, maak ik een persoonlijk design album waar jullie nog jaren van kunnen genieten. Hiervoor vraag ik 145 Euro per uur met een minimum van 290 Euro. Neem gerust contact op voor de details.

Familieportret Weesp kledingtips

Is kleding belangrijk bij een familie fotoshoot? Kleding kan een grote rol spelen in hoe jullie familieportret eruitziet. Mijn advies? Stem de kleuren op elkaar af en vermijd drukke prints. Zo creëer je een harmonieus beeld waarin iedereen er op zijn best uitziet. Denk aan zachte, complementaire kleuren die jullie als familie verenigen. Voorafgaand aan de familie fotoshoot stuur ik jullie altijd een aantal kledingtips.

Ben je op zoek naar een fantastisch kinderportret voor aan de muur? Boek dan een fotosessie in mijn studio. Neem een kijkje voor de mogelijkheden op mijn pagina over studiofotografie.

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op