REFERENTIES

Wat fijn dat de foto’s klaar zijn! We hebben ze net hard lachend en met veel oooohhh’s en aaaahhh’s bekeken. We zijn helemaal gelukkig met de foto’s, wat zijn ze ontzettend leuk en mooi geworden. Jullie zullen het heel druk hebben gehad, gezien alle hoeken, posities en situaties :). Van de meeste situaties hadden we geen idee dat er een fotograaf in de buurt stond! En wat een mooi licht nadat we het museum verlaten en op de boot. Bedankt!

Yorick & Dennis – Trouwfotografie Amsterdam

A hobby photographer colleague of mine recommended Martine to do our wedding photos. We were so happy with our decision, that we asked her again in a couple of months to take the baby photos for us. We find her pleasant, friendly, fun, warm and very helpful. I don’t like being photographed, but with her I felt absolutely comfortable, she was taking the amazing photos of our great moments most of the time invisible, from the background. I definitely recommend choosing her to be your photographer on your big day. 

Boglárka & Steven – Trouwfotografie Amsterdam

Martine maakt schitterende foto’s omdat ze een heel ontspannen sfeer weet te creëren. Je staat er daardoor altijd goed op. Ik ben heel blij met m’n foto’s en gebruik ze iedere keer weer.

Annemarie van den Berg – Zakelijk Portret

 

Goed beeldmateriaal is voor Villa Jongerius noodzakelijk om onze locatie goed te presenteren als bijzonder rijksmonument. Onze opdrachtgevers die de bijeenkomsten en vergaderingen boeken zijn kritisch, vinden sfeer belangrijk en ze letten op elk klein detail. Het lukt Martine altijd weer om onze locatie zo mooi mogelijk te verbeelden en vast te leggen op foto’s. Martine is zeer professioneel, creatief, heeft oog voor details, denkt goed mee en snapt wat onze doelgroep wil zien. Met haar fotografie levert Martine een grote bijdrage aan het succes van Villa Jongerius!

Bernadette Jongerius – Bedrijfsreportage

Eindelijk een fotograaf gevonden die foto’s van me maakt zoals ik echt ben. Het zzp-pakket kwam als geroepen voor mij. Ik begin net als zelfstandige en wil mezelf goed, professioneel, maar vooral als mezelf presenteren. Met Martine ging ik een halve dag op pad om een heel gevarieerd scala aan foto’s te maken. Hier heb ik nog lang plezier van!

Cindy Kooijman – ZZP-pakket

It was a pleasure to work with Martine. She has been precise, punctual and delivered wonderful pictures! The result of her work was beyond our expectations! We will definitely use her service and expertise again in the near future.

Manuela Montagna – Bedrijfsreportage

Martine heeft met heel veel liefde en respect de uitvaart van mijn schoonzus gefotografeerd. Gedurende de plechtigheid bewoog zij zich respectvol en kalm om zo de mooie liefdevolle momenten te vangen. Haar aanwezigheid hebben wij niet als storend ervaren maar zijn erg dankbaar voor de mooie beelden die zij heeft gemaakt en afgeleverd. Beelden die een dierbare herinnering geven aan een moeilijke dag, geven ons nu kracht. Gebundeld in een mooi album is het een herinnering wat we voor altijd bij ons dragen.

Miranda van Assema – Afscheidsfotografie

Een zwangerschapsreportage bij Martine is een échte aanrader! Martine is een geweldige vakvrouw die prachtige foto’s maakt. Met haar ongedwongenheid, enthousiasme en creativiteit haalde ze het beste in ons en in het fotomoment naar voren op de Blaricumse heide. Dat het weer niet helemaal meewerkte, deerde haar niet.  En daar is op de foto’s ook niets van te zien. De foto’s zijn voor ons een prachtige herinnering voor het leven!

Ingeborg & Josca – Familiereportage

Super veel dank voor de fotografie van zaterdag. Wij zijn zo aan het nagenieten van onze speciale dag. Ik vond het heel fijn met jullie, voelde me helemaal ontspannen. Even wennen dat je ineens in de spotlights staat, maar kan niet anders zeggen dat ik (wij) ons super gemakkelijk voelde met jullie om ons heen. Heel veel dank!!

Ward & Renée – Trouwreportage Het Roode Koper

Foto’s maken in een glazen strandtent, in de stromende regen als het donker is, is niet makkelijk, maar wauw wat heeft Martine bijzondere beelden gemaakt. Met een paar flitsers en een goede dosis aan creativiteit heeft ze ware kunstwerken afgeleverd. Wat zijn wij blij en verrast met de foto’s! Dankjewel, we kunnen niet anders, dan Martine aanraden voor jullie bruiloft!

 Marieke & Antoine – Trouwreportage Volt Hoorn

Martine heeft onze topdag wonderlijk mooi vastgelegd en we hebben niet eens gemerkt dat ze er was. Ze heeft geen moment gemist en klom overal op of onder om de mooiste beelden te maken. Met een mooi album hebben wij een prachtig tijdsdocument van onze mooiste dag. Nogmaals bedankt Martine!

 Arnoud & Irene – Trouwreportage Beverwijk

 

Toen we de foto’s ontvingen waren we sprakeloos, wat een mooie, lichte en blonde foto’s. De foto’s sprankelen en vertellen ons familieverhaal. Wat hebben we genoten van ons familiefeest, we mogen een aantal foto’s zelfs gebruiken op onze website, zodat ook anderen geïnspireerd raken van onze mooie feest- en vergaderlocatie. Dankzij Martine durven we ons nu echt te presenteren aan de buitenwereld.

 van Seumeren & Jongerius – Familiefeest Utrecht

 

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op