Zakelijke fotoshoot door professioneel fotograaf uit Weesp

Martine van der Voort fotograaf – zakelijke fotoshoot, personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage

Zakelijke fotoshoot door professioneel fotograaf uit Weesp

Martine van der Voort fotograaf – zakelijke fotoshoot, personal branding fotoshoot, zakelijk portret, bedrijfsreportage

Standaard inbegrepen bij een fotoreportage: 

  PROFESSIONELE NABEWERKING         ONLINE PREVIEW OM TE DELEN         DIGITALE BESTANDEN

  PROFESSIONELE NABEWERKING    
  ONLINE PREVIEW OM TE DELEN      
  DIGITALE BESTANDEN

Communiceer beter met een professionele zakelijke fotoshoot!

Zakelijke fotoshoot

Laat jouw bedrijf stralen met een professionele zakelijke fotoshoot; zakelijke portretten, redactionele fotografie, teamfoto’s en sfeerfoto’s van je bedrijf en/ of werkzaamheden. Ik sta voor je klaar om een hele gevarieerde serie zakelijke foto’s te maken die direct inzetbaar zijn in print en op je website. Ik werk vanuit Weesp Amsterdam, maar kom voor mijn zakelijke fotoshoots in heel Nederland.

ZAKELIJKE FOTOGRAAF MET MEERDERE INTERNATIONALE LIFESTYLE AWARDS!

Vol trots kan ik vertellen dat ik meerdere internationale Lifestyle Awards gewonnen heb! Ik ben een echte “mensen-fotograaf” die niet houdt van stijf geposeer, zelfs niet bij zakelijke portretten. Door mijn manier van fotograferen en bijzonder gebruik te maken van (extern) licht, maak ik hele kleurrijke, krachtige en energieke beelden.

Zakelijke foto

Zakelijke fotoshoot

Zakelijke portretfoto

Zakelijke fotoshoot klanten

Bedrijven, zowel klein als groot, maken graag gebruik van mijn bedrijfsfotografie. Zo heb ik voor de volgende bedrijven zakelijke fotoreportages mogen verzorgen:

  • Moneyou/ ABN Amro
  • De Rabobank
  • NS Travel
  • Aviko BV
  • Avalon Waterways
  • Opel
  • Amsterdam UMC Locatie AMC
  • UMC Utrecht
  • Villa Jongerius
  • Freya – patientenvereniging
Bedrijfsreportage Bedrijfsfotografie bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografen zakelijk portret personal branding zakelijke fotoshoot bedrijfsreportage headshot LinkedIn profielfoto werksituatie foto sfeerfoto bedrijf redactioneel beeld Martine van der Voort Fotografie Noord Holland Utrecht Flevoland

SFEERVOLLE BEDRIJFSFOTOGRAFIE OP KANTOOR 

Zakelijke fotoshoot – De waarde van een zakelijke fotoshoot mag niet worden onderschat. Aansprekende en sfeervolle zakelijke foto’s van het kantoor, laboratorium of productieruimte zijn belangrijk om een sterke eerste indruk te maken op jouw potentiële klanten. Levendige zakelijke foto’s brengen het karakter van de onderneming naar voren. Dit is niet alleen van toepassing op zakelijke portretten, maar geldt ook voor zakelijke foto’s van de werkomgeving of beelden van speciale zakelijke evenementen. Deze zakelijke foto’s zijn van groot belang voor marketingdoeleinden en voor het gebruik op sociale media. Ze vormen een essentieel onderdeel van het ideale visitekaartje van jouw onderneming. 

PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT

Ik richt me voor mijn zakelijke fotoshoots niet uitsluitend op grote bedrijven. Mijn expertise omvat ook Personal Branding fotosessies voor (beginnende) ondernemers. Als ondernemer heb je vaak niet de tijd om je bezig te houden met het creëren van professionele en gevarieerde zakelijke foto’s en een uitgebreide collectie professionele zakelijke beelden die voor diverse doeleinden bruikbaar zijn. Tijdens een voorafgaand telefonisch overleg stellen we samen een plan op om jou en je merk optimaal vast te leggen

 

Binnen een halve dag (ca. 3 uur) realiseer ik een complete Personal Branding fotoshoot, waarbij de zakelijke foto’s meteen inzetbaar zijn voor je website, nieuwsbrieven, LinkedIn-profiel en sociale media. We kiezen samen een locatie die past bij jouw onderneming, zoals een koffiezaak, jouw werkplek of een andere (buiten)locatie. We werken samen aan het vinden van de perfecte foto’s. Binnen een week krijg je al een voorproefje en binnen drie weken ontvang je jouw favoriete foto’s klaar om direct een onuitwisbare indruk te maken.

Bedrijfsfotografie bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografen zakelijk portret personal branding zakelijke fotoshoot bedrijfsreportage Martine van der Voort Fotografie Noord Holland Utrecht Flevoland

Ons succes dankzij de foto’s van Martine

Onze klanten zijn kritisch, gevoelig voor sfeer en letten op elk detail. Het lukt Martine altijd weer om onze locatie en events perfect in beeld te brengen. Martine levert met haar fotografie daardoor een belangrijke bijdrage aan het succes van ons bedrijf!

– Bernadette Jongerius van Villa Jongerius –

INVESTERING ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Wat bepaalt mijn prijsstelling voor een zakelijke fotoshoot? Mijn tarieven voor een fotoshoot zijn gebaseerd op de tijd die ik, als zakelijk fotograaf, besteed aan de opdracht, inclusief het proces van nabewerking. Naast mijn werk als zakelijk fotograaf ben ik ook gespecialiseerd in foto-editing. Dit is een extra reden is waarom veel bedrijven en (vrouwelijke) ondernemers voor mij kiezen. Ook is de duur van het gebruik van de foto’s van belang, of het nationaal of internationaal opereert, en of de zakelijke foto’s  online of offline gebruikt worden. Dit zijn allen factoren die meewegen. Op basis hiervan bied ik verschillende gebruikerslicenties voor het gebruik van de foto’s aan. Daarbij speelt mijn reputatie en deskundigheid als zakelijk fotograaf ook een rol in de tariefstelling.

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding

Martine heeft als motto: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ en dat is te zien aan de foto’s. Wat een fantastische match met de uitstraling van ons bedrijf, veel variatie en direct inzetbaar op de website, in print en op social media. Martine levert maatwerk en daar stopt ze veel tijd en energie in. Een aanrader!

– Eva Janssen –

 

Fotoreportage opties voor jouw bedrijf

Zakelijke fotografie, belangrijk om te weten:

• Alle bedragen voor bedrijfsfotografie zijn exclusief 21% BTW en parkeerkosten.
• Reiskosten zijn inclusief in de regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.
• Inclusief gebruikerslicentie voor 1 jaar. Wil je een meerjarige/ onbeperkte gebruikerslicentie ontvangen om de bedrijfsfoto’s commercieel in te zetten, te gebruiken voor on- en offline marketing, te publiceren in een magazine of op te slaan in jullie beeldbank voor onbepaalde tijd? Neem contact op voor de mogelijkheden. Hiervoor geldt een toeslag.
• Extra uren bijboeken is mogelijk voor 145/ uur excl. BTW.
• Meer zakelijke foto’s kunnen bijbesteld worden.

 

Overtuig je klanten met beeld!

PERSONAL BRANDING

In opdracht van Naturetravellab.com

Zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotoshoots

Zakelijk portret

Personal Branding

Zakelijk Portretten

Personal Branding fotoshoot

Linkedin profielfoto

Fotoshoot zakelijk

Fotoshoot bedrijf

Professioneel fotograaf

ZAKELIJK PORTRET

In opdracht van Mediation Amsterdam

Zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotoreportage

Zakelijke portret fotoshoot

Zakelijke Profielfoto

Linkedin profielfoto

BEDRIJFSREPORTAGE

In opdracht van ABN AMRO

Zakelijke foto

Zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotografie

Fotografie op kantoor

Zakelijk portret

Linkedin profielfoto

Fotograaf bedrijf

Zakelijk portret

Zakelijke portretfoto

Zakelijke fotoshoots

PERSONAL BRANDING

In opdracht van Davina Interior Design

Personal Branding

Zakelijke-fotoshoot

Fotograaf zakelijk

Bedrijfsportret

Linkedin profielfoto

Linkedin Zakelijk portret

Personal branding foto

Professioneel fotograaf

Zakelijke fotoreportage

Zakelijk portret bedrijf

ZAKELIJK PORTRET BEDRIJFSPORTRET HEADSHOTS

In opdracht van AMPharma Utrecht

Linkedin profielfoto

fotoshoot bedrijf

Portret zakelijk

Zakelijke fotoshoots

Zakelijke foto’s

headshots zakelijk

Linkedin portretfoto

Professioneel fotograaf

Profielfoto fotograaf

fotograaf zakelijke fotoshoot

Zoek je een professioneel fotograaf? neem nu contact op